2a divisió FEF

“Això ho podem capgirar”

Fase d'ascens a 2a A. El Barça B valora la imatge mostrada contra la Cultural malgrat perdre i s'ha conjurat per assolir la gesta de remuntar el 0-2

Pujar per la via ràpida a segona A s'ha convertit per al Barça B en una fita d'aquelles gairebé utòpiques. El 0-2 al Miniestadi contra la Cultural requerirà una gesta en la tornada de diumenge (19 h). Si no, els blaugrana hauran de buscar-ho en la repesca. Aquesta és la part bona d'haver acabat campions de lliga. La plantilla, però, no vol pensar en segones oportunitats i s'ha conjurat per capgirar l'eliminatòria. El seu principal argument és la imatge mostrada dissabte, en què els de Gerard López van disposar d'alguna ocasió més que la Cultural però sense encert.

“El resultat és irreal i injust pel que s'ha vist”, deia un emprenyat Sergi Palencia després del partit, i argumentava la seva afirmació: “Hem estat infinitament superiors a la Cultural, però ells ens han fet dos gols amb mitja ocasió.” El capità del Barça B, amb tot, creu que al Reino de León s'hi ha d'anar sent fidel a la identitat que té l'equip: “Allà hem de mantenir la mateixa consigna i serà important que aquest cop l'encert ens acompanyi.” D'altra banda, respecte al tipus de rival que s'espera, Palencia té força clar que la Cultural mantindrà l'aposta pel joc de toc que caracteritza el seu tècnic, Rubén de la Barrera: “No crec que ara ells es pengin del travesser i es posin tots al darrere; amb l'entrenador que tenen segur que sortiran a jugar i a combinar.”

El valor de no canviar

Just després de la derrota, al vestidor blaugrana el missatge va ser que no s'havia de canviar. “Només d'acabar el partit, els jugadors ens hem mirat a la cara i hem dit: hem estat molt superiors”, detallava Fali, que parla sense embuts. El migcampista valencià, que ja havia jugat dues fases d'ascens anteriorment, amb el Llevant B (2013) i amb l'Huracán (2015), va fer retrospectiva i va dir que el matx de dissabte és el millor que ha disputat en una promoció: “He jugat bastants play-off i aquest partit ha estat en el que hem estat més superiors, firmo repetir un duel així en la tornada a Lleó. No hem de canviar res.” Fali, de fet, llança una advertència al rival: si es relaxa, el Barça B no tindrà pietat. “Que ningú no es pensi que aquesta eliminatòria està perduda, encara queden 90 minuts i ho donarem tot. Anirem a totes i, si ells no estan bé, pujarem allà. És així, i punt”, conclou, convençut, Fali.

He jugat bastants ‘play-off' i mai no havia estat tan superior a un rival. Firmo fer al seu camp un partit com el de l'anada
Queden 90 minuts i a Lleó anirem a totes. Si no estan bé, pujarem allà; és així i punt
Rafael Giménez ‘Fali'
MIG DEL BARÇA B
El 0-2 ha estat irreal i injust. Amb el que s'ha vist en l'anada, estic convençut que podem superar l'eliminatòria
Allà no crec que ells es pengin del travesser, segur que sortiran a jugar i a combinar
Sergi Palencia
DEFENSA I CAPITÀ DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)