futbol

3a divisió

Pas de gegant del Peralada

Cop d'autoritat. L'equip d'Arnau Sala s'imposa al camp del Móstoles (0-1) i agafa avantatge en l'eliminatòria. Coro va marcar el gol del triomf (22') i Gianni va aturar un penal en el minut 84

móstoles 0 peralada 1

MÓSTOLES:Sierra, Samu, De Pedro, Sardi, Ivo, David, Nacho Gil, Bravo (Borja, 58'), Ónega, Luis Carlos i Bermejo (Barri, 45').PERALADA:Gianni, Chele, Vallho, Estellés, Carbonell (Javi Sánchez, 67'), Carbó, Djak, Cesc Clotet, Boniquet, Coro (Álamo, 60') i Forgas.GOLS:0-1 (22') Coro.ÀRBITRE:Cambronero González.T.G.:als locals Sardi, Samu, Luis Carlos i Nacho Gil; i al visitant Djak.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors a l'estadi El Soto.

Gran victòria del Peralada al camp del Móstoles (0-1) en el partit d'anada de la primera eliminatòria d'ascens a segona B. El conjunt peraladenc va fer un partit molt seriós i complet i es va imposar per la mínima a El Soto amb un gol de Coro en la primera meitat (22'), una acció tan decisiva com el penal que va aturar Gianni quan faltaven sis minuts per al final. Amb el triomf, el Peralada agafa un important avantatge i intentarà rematar l'eliminatòria diumenge vinent al municipal (a les 12 h).

Coro, letal

El partit va començar intens, amb el típic tempteig entre els dos equips abans no van arribar les primeres aproximacions. Forgas ho va intentar de cap pels visitants cap al minut 15 de joc, just abans que Luis Carlos inquietés per primera vegada la porteria del Peralada. Qui no va perdonar va ser Coro, que en la primera ocasió que va tenir va enviar la pilota a la xarxa amb un xut precís després d'una centrada per la banda esquerra de Cesc Clotet (22').

Amb el gol el conjunt dirigit per Arnau Sala va agafar confiança i el mateix Coro va tenir el 0-2 a tocar poc després amb una rematada des de fora l'àrea que va anar al pal. Llavors va aparèixer Gianni, que va aturar providencialment un cop de cap de De Pedro i va evitar l'empat. El Móstoles empenyia de valent, però sense tenir encert en atac, i el partit va arribar al descans amb un 0-1 en el marcador que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.

Gianni, salvador

En la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica que va acabar la primera part, amb els locals dominadors del joc, principalment gràcies a l'entrada de Barri, que va donar frescor a l'equip d'Iván Ruiz. Tot i així va ser el Peralada el que va disposar d'una gran ocasió per marcar, però Ernest Forgas no va saber definir davant del porter Sierra després d'un gran contraatac del seu equip.

Amb el resultat en contra el Móstoles va continuar buscant el gol, però el joc directe i les accions d'estratègia continuaven sense donar resultats als madrilenys, que tot i així van veure una escletxa de llum quan van disposar d'un penal a favor quan només faltaven sis minuts per al final del partit. Però llavors va tornar a aparèixer Gianni Cassaro, que va aturar el xut de Gonzalo Ónega des dels onze metres, i va tornar a salvar els seus. Ja cap al final Forgas va disposar d'una altra bona oportunitat per ampliar distàncies, però va fallar la passada de la mort que li havia enviat Cesc Clotet.

I així va acabar el duel a El Soto, amb una victòria per la mínima del Peralada, que va fer un pas de gegant en l'objectiu de superar la primera eliminatòria.

El resultat ens dona confiança per a la tornada. És el primer ‘play-off' d'ascens a 2a B del club i començar bé sempre és important

EL CAPITÀ, DECISIU

Ha estat la història de sempre d'aquesta temporada a casa; no hi ha manera que la pilota entri
Iván Ruiz
entrenador del móstoles
El gol de Coro i les aturades de Gianni han estat accions decisives i igual d'importants
Arnau Sala
entrenador del peralada
15
gols
de Coro aquest curs amb el Peralada. El capità és el pitxitxi en solitari del seu equip

Gerardo Berodia finalment es perd l'anada

Una de les principals incògnites del partit d'ahir era saber si l'estrella del Móstoles, Gerardo Berodia, acabaria jugant o no. Finalment el talentós mitjapunta (pitxitxi del seu equip amb 17 gols aquesta temporada) no es va poder vestir de curt a causa dels problemes físics que arrossega per culpa d'un trencament muscular. La de Berodia va ser sens dubte va ser una baixa important per a l'equip madrileny, que espera poder comptar amb el futbolista esquerrà per al partit de tornada al municipal de Peralada.