Nàstic

futbol

nàstic

El valor de saber prioritzar

Nàstic. Nano Rivas ha advertit els seus jugadors que cal anar a pams després de la victòria en l’última jornada: “No podem pensar abans en el partit a casa contra l’UCAM que en el Tenerife”

El Nàstic va viatjar ahir a Tenerife, on ha anat amb un marge de dos dies per aclimatar-se, amb un objectiu entre cella i cella: aconseguir tres punts que li permetin afrontar la darrera jornada de lliga amb molts números de salvar-se. Això sí, el tècnic, Nano Rivas, té molt clar que pensar en la darrera jornada abans de jugar la penúltima seria una errada molt i molt greu. “No podem pensar abans en el partit contra l’UCAM a casa que en el matx a Tenerife”, va dir l’entrenador grana en la prèvia del partit, en què va remarcar el valor psicològic de la victòria contra el Girona: “Encara no hem aconseguit res, vam sumar tres punts importants que donen confiança, però hem d’intentar fer les coses bé per guanyar el Tenerife.” Rivas, amb tot, vol tenir els seus homes en alerta: “Relaxar-se, o pensar que passi el que passi a Tenerife hi ha una altra oportunitat després, és un error.” D’altra banda, el tècnic treu importància a la possibilitat que una victòria demà deixi la salvació enllestida (és matemàticament possible): “No parlem de l’objectiu final, parlem molt del procés, de futbol, que és en el que ens hem de centrar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)