Reus

Un comiat tranquil

Reus. L’equip roig-i-negre, ja salvat, rep un Valladolid que es juga el ‘play-off’ amb un parell d’al·licients: acabar sent el menys golejat i que l’afició pugui dir adeu a una part de la plantilla

El Reus juga aquest vespre el seu darrer partit de la temporada a casa. Amb els deures ja fets, ja que la salvació és una realitat, el matx d’avui té més interès per al rival que no pas per als de Natxo González. I és que, quan falten dues jornades per al final, el Valladolid es juga mantenir-se a la zona d’ascens. Que els roig-i-negres no tinguin cap al·licient en l’aspecte classificatori, però, no significa pas que la cita d’avui al municipal no tingui ingredients per ser interessant. N’hi haurà un parell: acomiadar algunes de les figures cabdals de l’ascens, que la temporada que ve no seran a Reus, i també aconseguir que el conjunt de Natxo González acabi el curs com a equip menys golejat. Edgar Badia aspira al trofeu Zamora i manté un interessant frec a frec amb Raúl Fernández, del Llevant. El barceloní té una mitjana de 0,7 gols encaixats, una dada que el sentinella granota millora molt lleugerament (0,69).

Avui és molt possible que Natxo González dirigeixi el seu darrer partit al municipal com a tècnic del Reus. El basc, però, no va voler remarcar que fos una cita especial, ja que es va negar a parlar del seu futur: “Respecte a això no diré res, quan hi hagi alguna cosa el club farà una roda de premsa per parlar-ne.” L’entrenador roig-i-negre, amb tot, prefereix centrar-se en l’aspecte esportiu i avança que configurar l’onze més competitiu que pugui, sense fer invents: “Jugaran els que veig millor per competir en aquests moments.”

Amb vista a la cita d’aquest vespre, Natxo González tindrà a la seva disposició tota la plantilla tret de David Querol, que continua lesionat. Per part del Valladolid, Paco Herrera també té tan sols la baixa d’un home: el davanter madrileny Jaime Mata, lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)