3a divisió FEF

Calderé no continuarà a l’Olot

No renova. El tècnic aspira a assumir juntament amb Tintín Márquez un projecte professional a segona A i, després d’un any, deixa l’entitat olotina amb un títol de tercera i l’ascens a segona B

L’Olot va anunciar ahir que el fins ara tècnic de l’entitat, Ramon Maria Calderé, no continuarà dirigint l’equip el curs vinent. Tot i aconseguir el títol de tercera i el posterior ascens a segona B, el club garrotxí i el tècnic de Vila-rodona traçaran camins diferents, com a mínim en un futur immediat. La possibilitat de formar duo amb Tintín Márquez en un projecte de segona A ha estat l’element decantador que ha engrescat Calderé per refusar seguir a l’Olot. “Hi ha l’opció de formar un tàndem amb Tintín a segona A, però tampoc és segur. La meva aposta és de risc, però soc així”, comenta Ramon Calderé, que assegura que no hi ha hagut cap motiu més que la seva pròpia ambició personal i professional de pujar un graó més: “Tot ha estat natural. El president de l’Olot té les idees molt clares i tinc clar que en un parell d’anys o tres el club optarà pel futbol professional i ho aconseguiran.”

Tot i assolir els objectius a la primera i de forma impecable, l’Olot haurà de buscar un relleu al tarragoní, que marxa encantat de la seva breu, però intensa etapa en el conjunt de la Garrotxa. “Tothom m’ha fet sentir com un olotí més. El tracte del club, l’afició i els jugadors ha estat excel·lent i és per això que no vull tancar cap porta a tornar al club, només tinc paraules positives per definir la meva etapa olotina”, sentencia Calderé, que ha aconseguit batre el rècord de punts del club en una temporada a tercera, ha obtingut el cinquè títol de la categoria –el seu setè personal– i ha assolit per primera vegada l’ascens per a l’Olot en una única eliminatòria –el seu quart a segona B.

En cas de no concretar-se el projecte amb Tintín, segur que al de Vila-rodona no li faltarà feina.

LES REACCIONS

Hi ha l’opció de formar un tàndem amb Tintín a segona A, però tampoc és segur. La meva aposta és de risc, però soc així

PORTES OBERTES

Tant el tècnic com el club deixen oberta l’opció de tornar a treballar plegats en el futur
Volem un tècnic que proposi amb la pilota i que sigui competitiu. Seguirem apostant per gent de la zona i joves
Sergi Raset
secretari tècnic de l’Olot
La intenció era donar-li continuïtat. Sembla que tindrà una bona oportunitat i ho respectem; de la seva etapa al club tots n’estem contents
M’han fet sentit un olotí més. El tracte del club, l’afició i els jugadors ha estat excel·lent
Ramon Calderé
exentrenador de l’olot

A Sergi Raset se li gira feina

El secretari tècnic de l’Olot, Sergi Raset, haurà de concretar al més aviat possible l’arribada d’un nou tècnic per continuar la planificació de la plantilla de la propera campanya. “La nostra intenció era donar-li continuïtat i parlar de com enfocar-ho. Sembla que podria tenir una oportunitat bona i ho respectem. De l’etapa al club, totes les parts n’estem contentes i li deixem obertes les portes ja que en el món del futbol pot passar de tot”, valora el principal responsable de l’àrea esportiva del club. “Estem parlant amb diversos entrenadors. L’objectiu és buscar un tècnic que proposi amb la pilota i que sigui competitiu. Estarem en una categoria complicada, no tindrem la millor plantilla, com a tercera, però mantenim la idea de comptar amb gent de la zona i joves”, conclou Raset.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)