Girona

Futbol

Segona divisió A

El millor comiat possible

Felipe Sanchón es va poder acomiadar com a futbolista del Girona de la millor manera. El davanter va fer la diana que donava l’avantatge momentani al Girona en el minut 50. Felipe va controlar la pilota a la zona de tres quarts i, després d’aixecar lleugerament el cap per veure avançat Razak, li va picar l’esfèrica per damunt. La graderia va exclamar corresponent a la meravella que acabava de veure en directe, el de Sant Boi va celebrar el gol com si fos el primer de la seva carrera, obrint els braços, mirant al cel, tapant-se la cara i, abans de rebre l’abraçada col·lectiva de tots els seus companys, fent un petó a l’escut que més estima, el del Girona. Amb els ulls vidriosos, Felipe va pressionar els punys, sabedor que en el seu últim partit amb la samarreta blanc-i-vermella no hi havia un comiat millor. Des de la banda, tot el cos tècnic i els jugadors suplents es mantenien dempeus per aplaudir l’obra d’art amb la firma de Felipe.

Encara que al final del partit el seu gol no va servir perquè l’equip dirigit per Pablo Machín puntués al Nuevo Arcángel de Còrdova, el menut atacant va continuar amb la seva festa particular iniciada diumenge passat a Montilivi amb l’empat contra el Saragossa i el posterior ascens històric a primera divisió: “La veritat és que és una manera molt bonica d’acabar la temporada amb aquest gol. Em fa molt feliç”, explicava Felipe, que continuava al cel després del matx contra el conjunt andalús, i és que, amb el gol en forma de comiat, el futbolista del Girona trencava també una sequera de cara a la porteria rival que s’ha allargat fins als 752 dies –dos anys i 21 dies–. La darrera diana del davanter amb la samarreta blanc-i-vermella va ser en la victòria dels gironins al camp de l’Alavés (0-3) de la temporada 2014/15, feia massa temps.

L’adeu a un emblema del club

Felipe Sanchón ha jugat amb el Girona a tercera divisió i bona part de la seva trajectòria a segona A. De fet, el futbolista nascut a Sant Boi el 8 d’abril del 1982 ha jugat 147 partits en la categoria de plata amb els gironins –39 a tercera–, unes xifres a l’abast de pocs jugadors que han defensat la samarreta de l’equip blanc-i-vermell. Emblema del club, el davanter sempre ha ofert un bon rendiment que ha ajudat l’entitat a lluitar per no baixar de categoria, però també a pujar a primera. Amb un protagonisme decreixent, sobretot des de l’arribada de Pablo Machín, el jugador ha tingut el premi a l’esforç, el sacrifici, el treball i la professionalitat de sentir-se partícip de l’ascens aconseguit fa tot just una setmana per l’equip gironí: “Sempre em pregunten quin és el gol més important i segurament és el d’avui, perquè té molt sentiment. Tothom em cridava i es mostrava content”, declarava el davanter. Amb quatre partits aquest curs i el gol d’ahir a Còrdova, Felipe, amb la feina de vestidor, en el dia a dia en els entrenaments i en un final de campanya superant en la rotació a molts dels seus companys –ha intervingut en tres de les darreres cinc jornades– pot guardar la roba i les eines de treball per afrontar unes bones vacances: “No penso pas en la retirada, em queda corda per a estona i seguiré jugant segur”, sentenciava Felipe Sanchón, l’home més feliç a Còrdova.

752
dies
feia que Felipe Sanchón no marcava un gol.
186
partits
ha jugat el català defensant la samarreta del Girona en un total de set temporades (en dues etapes diferents).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)