Girona

El Girona plantejarà les primeres cessions o rescissions

Curs 2017/18. El director esportiu, Quique Cárcel, comunicarà a cada jugador si el club compta amb ell per al curs vinent a primera

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, iniciarà aquesta tarda una sèrie de converses individuals amb cadascun dels futbolistes per comunicar-los si el club compta amb ells per formar part de la plantilla 2017/18 a primera divisió. Tot i que la gran majoria de jugadors tenen signat contracte fins al 2018 o més enllà, tot indica que hi haurà força futbolistes als quals se’ls dirà que no formaran part del proper projecte en la màxima categoria. En els casos dels jugadors afectats, que poden ser uns vuit o nou, les vies que plantejarà el club seran la cessió a un altre equip o negociar la rescissió de contracte. Econòmicament, l’operació serà costosa perquè tots els jugadors renovats tenien garantida una molt bona nòmina a primera.

El director esportiu també farà saber a dos dels pocs jugadors que no tenien contracte, Richy i Felipe, que no se’ls oferirà la renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)