Girona

Longo: “Seria feliç aquí”

Samuele Longo és un dels jugadors que va passar ahir al vespre pel despatx de Quique Cárcel. A diferència de la major part dels companys, el davanter italià no té contracte amb el Girona per a la temporada que ve, sinó que pertany encara a l’Inter de Milà, que el va cedir a Montilivi l’estiu passat per una temporada, sense possibilitat d’ampliació. Longo, però, deixa la porta oberta a continuar a Montilivi. “M’he trobat molt bé al Girona. No sé què passarà, però seria feliç aquí.” El conjunt gironí competirà a primera. I Longo? “A primera, crec que també. Però el futur no depèn només de mi. Tinc un contracte que diu que en principi tornaré a l’Inter. Segurament els clubs parlaran, i ja ho veurem”, va explicar ahir el davanter italià. “No sé què passarà i és inútil parlar d’una cosa que no conec, però esperem que sigui el millor per a tots.”

Longo ha acabat el curs com a màxim golejador del Girona, amb 14 gols, un menys dels que s’havia proposat marcar quan va arribar. “S’acaba una gran temporada. Hem aconseguit l’objectiu que volíem, pel qual vaig dir que arribava aquí. Ara me’n vaig de vacances satisfet perquè la temporada ha estat molt bona”, va explicar l’exjugador de l’Espanyol.

PER CONTRACTE

“En principi he de tornar a l’Inter. Segurament els clubs parlaran; ja ho veurem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)