2a divisió FEF

L’anhelada versió de la lliga

Fase d’ascens a 2a A. El Barça B visitarà El Sardinero alertat pels bons números del Racing i amb la consigna de recuperar l’estil

El Barça B visitarà diumenge Santander i ho farà amb una consigna molt clara: recuperar la versió solvent que havia mostrat l’equip en la lliga. El filial blaugrana va arrossegar els dubtes de l’eliminació contra la Cultural en l’eliminatòria contra el Cartagena però va aconseguir la classificació, així que ara el repte és oblidar les sensacions exhibides darrerament i tornar a ser aquell conjunt que va aclaparar tothom al grup 3. Contra el Racing, farà molta falta.

“No venim d’una bona dinàmica en el play-off, però hem fet un reset general”, explicava ahir Gerard Gumbau, que té molt clar quin és el Barça B que s’ha de veure a la gespa d’El Sardinero: “Hem de potenciar els aspectes més bons que tenim com a equip i que hem treballat tota la temporada, com són la possessió, la pressió a dalt...” La clau, més enllà d’això, serà també que l’equip s’alliberi. “Ens hem de treure la pressió de sobre”, analitza el migcampista, que sap que a la medul·lar hauran de cometre poques errades: “Ells juguen amb un 4-4-2, se situen molt bé i busquen els contraatacs, viuran de les nostres pèrdues a la zona creativa, intentaran contraatacar-nos.”

Un dels aspectes destacats del Racing en els últims mesos és la seva inspiració a casa. Els cantàbrics hi han marcat 28 gols en vuit enfrontaments. Una mitjana de 3,5 dianes per partit. No és estrany, doncs, que el porter, José Aurelio Suárez, estigui alerta: “Aquesta estadística ens preocupa una mica, però cada partit és una història diferent i nosaltres hem de sortir a mossegar.”

LA FRASE

Hem fet un ‘reset’ general i ara hem de potenciar els aspectes bons que tenim com a equip
Gerard Gumbau
mig del barça b

La tornada, diumenge a les 20 h

El Barça va anunciar ahir l’horari del partit de tornada, que es disputarà diumenge a les vuit del vespre. El filial juga habitualment en dissabte, però aquest cop coincidia amb Sant Joan, així que la data hauria de facilitar una major presència d’espectadors, que és una de les mancances que hi ha hagut en aquest ‘play-off’. El suport del públic, en canvi, és un tema que no preocupa el Racing, que ahir va esgotar totes les entrades per al partit de diumenge. Hi haurà, doncs, 22.000 espectadors a El Sardinero, en un matx en què Gerard podria recuperar Varo i Alfaro, que ahir es van exercitar amb l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)