1a femenina

El València, el penúltim obstacle

Copa femenina. El Barça s’enfrontarà avui (17 h) al conjunt valencianista per aconseguir un bitllet per a la final de diumenge. Després de quedar-se sense la lliga, les blaugrana tenen l’última oportunitat per evitar el segon any consecutiu en blanc

El Barça tindrà l’última oportunitat d’acomiadar Xavi Llorens amb un títol aquest cap de setmana a Las Rozas. Les blaugrana, que es van classificar la setmana passada per a les semifinals de la copa, se la jugaran ara contra el València (avui, 17 h) per aconseguir un bitllet per a la final de diumenge.

Per a aquests dos partits (un en cas de quedar eliminades), el tècnic barceloní no podrà disposar ni de Míriam ni d’Andressa Alves, ambdues lesionades, mentre que ha deixat a Barcelona Ane Bergara i Sandra Hernández, per decisió tècnica. “Hem fet dues bones temporades i ens agradaria acabar amb un títol”, va comentar la capitana, Marta Unzué, amb referència als dos anys en blanc del conjunt culer.

Les blaugrana, que ahir van fer l’últim entrenament de la temporada a la ciutat esportiva i van marxar a primera hora de la tarda amb TAV en direcció a la capital de l’Estat, intentaran aconseguir un títol molt desitjat per a la plantilla i que serviria per tancar de la millor manera possible l’etapa de Xavi Llorens com a màxim responsable de l’equip femení. Curiosament, a l’altra banqueta, el tècnic, Cristian Toro, també posarà fi a sis anys com a tècnic del València. De fet, Toro ha sonat com un dels possibles substituts de Llorens en les últimes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)