2a divisió FEF

Renovacions a dojo per al nou projecte de l’Olot

2a divisió B. El club garrotxí assegura la continuïtat un curs més de Ginard, Blázquez, Bigas, Alfredo, Jose, Marc Mas, Dembo i Kike Sánchez

L’Olot va anunciar el primer gran bloc de renovacions dels jugadors de la plantilla que va aconseguir l’ascens a segona B. De cara al nou projecte del club de la Garrotxa, l’àrea esportiva ha assegurat la continuïtat del porter Xavi Ginard, els laterals Albert Blázquez i David Bigas, el central Jose Martínez, els extrems Kike Sánchez i Dembo Batchilly i els davanters Uri Santos i Marc Mas, el màxim golejador de l’equip durant la campanya amb 31 dianes.

Entre els jugadors renovats –Kike Sánchez i Dembo ja van allargar el seu lligam amb l’entitat olotina durant el curs i només han estat confirmats per a la nova categoria– hi ha bona part del nucli dur que ha tingut més protagonisme durant el curs del retorn a segona B.

Xavi Ginard ha jugat 28 partits de lliga, ha acumulat 2.520 minuts i s’ha consolidat com el porter titular de l’equip dirigit llavors per Ramon Calderé. Albert Blázquez (amb 36 partits i 2.971 minuts), Bigas (32 partits, 2.563 minuts), Jose (35 partits, 3.059 minuts), Dembo (35 partits, 1.719 minuts), Kike (25 partits, 1.445 minuts), Uri Santos (27 partits, 1.418 minuts) i Marc Mas (37 partits, 3.327 minuts) han estat jugadors amb una participació alta que s’han guanyat la continuïtat.

La plantilla de l’Olot ja disposa de nous efectius i en els pròxims dies podria augmentar-ne el nombre amb les renovacions d’homes com Micaló, Hèctor Simon o Roger Vidal, a més d’algun fitxatge.

CONFIRMATS

11
jugadors
ja té la plantilla de l’Olot de cara al curs vinent. De moment, nou renovacions i dos fitxatges

MARC MAS

31
gols
va fer el davanter de Sils comptant els 37 partits de lliga i els dos de la fase d’ascens a segona B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)