2a divisió FEF

Gerard López dona per feta la seva renovació

Fase d’ascens a 2a A. El tècnic diu que ja està planificant la pròxima temporada considerant els dos escenaris possibles després del ‘play-off’

Una de les grans incògnites que planen sobre el futur del Barça B, més enllà de la categoria en què jugarà l’equip la pròxima temporada –això dependrà de l’èxit en l’eliminatòria decisiva contra el Racing–, és el nom del tècnic que hi haurà a la banqueta, ja que Gerard López encara no ha renovat. Ahir, però, l’entrenador granollerí va referir-se al seu futur i va posar-hi llum. Va parlar sense embuts i va donar per feta la seva renovació. “Jo ja estic planificant el futur amb Pep Segura, però és normal que ara estiguem centrats en la promoció d’ascens a segona A i que les decisions s’aparquin”, va dir Gerard en la prèvia del Racing-Barça B de demà. L’entrenador, de fet, està centrat en aquesta eliminatòria però també en el projecte per la pròxima temporada, valorant els dos escenaris possibles, la segona A i la segona B. “Considero que només falta fer oficial [l’acord de renovació], aquesta és la sensació que tinc, estem planificant la plantilla de l’any que ve i prenent decisions d’altes i baixes, fet que em dona tranquil·litat i confiança”, va dir Gerard, que no té cap pressa: “Quan arribi el moment ens asseurem, no tinc problema a esperar i confio que el club valori la temporada fantàstica que s’ha fet.”

La tornada, a les 20.15 h

El Barça va anunciar ahir una modificació en l’horari del partit de tornada, que es disputarà el diumenge de la setmana que ve al Miniestadi. Tot i que el matx estava programat per les vuit del vespre, es jugarà finalment a un quart de nou. Per mirar d’incentivar l’assistència de públic, que ha estat molt pobra en les primeres dues eliminatòries –8.124 espectadors contra la Cultural Leonesa i 4.585 contra el Cartagena– el club facilitarà l’adquisició d’entrades gratuïtes per als socis del club. Així, fins dilluns vinent, els socis podran retirar la seva entrada i cinc més de franc per a acompanyants. Gerard López, de fet, remarca que el matx de tornada serà el determinant: “Hem d’intentar marcar la tendència de l’eliminatòria [a El Sardinero], però estic convençut que tot es decidirà al Mini.”

LES FRASES

Jo ja estic planificant el futur amb Pep Segura, però és normal que ara estiguem centrats en l’ascens i que les decisions s’aparquin
Considero que només falta fer oficial [l’acord de renovació], és la sensació que tinc
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)