Girona

Futbol

L'ascens del Girona

L’ampliació de la vinculació amb Pere Pons, a prop

Quique Cárcel va afirmar que Pere Pons mereix el mateix reconeixement que Portu i no va amagar que s’està negociant amb el de Sant Martí Vell perquè ampliï la seva vinculació amb el club de Montilivi, que s’acaba el 2018. Si així fos –i tot sembla indicar que així serà–, el futbolista gironí passaria a tenir un contracte com a mínim fins al 2020, o probablement més enllà.

El 2014, Pere Pons ja va signar una millora de les condicions econòmiques –va ser una de les primeres decisions de Quique Cárcel, realitzades quan el president era Francesc Rebled–, que va anar acompanyada de la promesa d’un contracte professional per a les temporades 2015/16 i 2016/17 i una clàusula de rescissió de tres milions d’euros.

Un any i mig després (ja dins el curs 2015/16), el Girona va tornar a revisar el contracte de Pere Pons i van acordar ampliar-lo dos anys més, fins al 2018 per por de perdre’l l’estiu passat. A canvi, el club va acceptar fer-li una rebaixa en la clàusula de gairebé la meitat (el preu de la llibertat del jugador va passar a ser d’entre 1,6 i 1,8 milions) i també va adoptar el compromís que, si no es pujava el curs 2016/17, el jugador podria fer un canvi d’aires.

Ara, amb el Girona a primera, les cartes han tornat a canviar i el nou contracte de Pere Pons no només inclourà una espectacular millora de les condicions econòmiques, sinó també una nova clàusula de rescissió, que es dispararà.

L’ANTERIOR REVISIÓ

El 2016 va signar fins al 2018, però la clàusula de tres milions va quedar reduïda a la meitat

NEGOCIACIONS

El nou contracte anirà acompanyat d’un notable augment del preu de la llibertat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)