Girona

Carles Mas tanca un cicle

Adeu. El Girona confirma la marxa del banyolí, després d’onze anys com a blanc-i-vermell. El central, superada una greu lesió al genoll, va tenir molta continuïtat a segona B amb el Gavà

Carles Mas acabava contracte el 30 de juny, com Felipe i Richy, i ell mateix assumia que no tindria lloc a l’equip. El Girona va confirmar l’adeu del defensa banyolí, que tanca d’aquesta manera una vinculació d’onze temporades al club blanc-i-vermell. Mas va arribar al Girona l’any 2006, quan era infantil, i va anar superant tots els graons del planter fins a arribar al filial. Rubi el va fer debutar a primera divisió en l’últim partit de lliga regular del curs 2012/13 –un Girona-Madrid B–, i la temporada següent va començar amb molta continuïtat, jugant sencers vuit dels nou primers partits de lliga. També va tenir força participació en la primera temporada sencera de Machín (836 minuts), però la seva presència es va anar apagant. En la recta final de la temporada passada es va fer una greu lesió al genoll que li va fer perdre la primera meitat d’aquesta última temporada. A partir del febrer, però, se’n va anar cedit al Gavà, a segona B, i es va convertir en un fix en les alineacions, fins a acumular 1.080 minuts. Ara, amb 24 anys i del tot recuperat, és jugador lliure.

LA XIFRA

25
partits
a segona A ha jugat Carles Mas amb el Girona. Ha acumulat 2.067 minuts en quatre cursos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)