2a divisió FEF

L’Olot fitxa Iván Guzmán

2a divisió B. Els olotins oficialitzen la tercera incorporació de cara al curs vinent, un jugador que pot jugar en qualsevol de les dues bandes i que, a més, té experiència en la categoria

L’Olot va oficialitzar l’arribada de la seva tercera incorporació de cara a la nova temporada 2017/18. Es tracta d’Iván Guzmán, un jugador de banda, que pot jugar tant per la dreta com per l’esquerra i que tot i tenir 26 anys té una àmplia experiència a segona B.

Després que es confirmessin els fitxatges del lateral dret i del pivot defensiu, Jordi Masó (Llagostera) i del central i també mig defensiu Roger Barnils (AE Prat), l’Olot ja disposa de dotze efectius per a la nova plantilla. Amb la tercera incorporació i les nou renovacions ja confirmades pel club de la Garrotxa (Xavi Ginard, Uri Santos, Marc Mas, Albert Blázquez, David Bigas, Jose Martínez, Dembo, Alfredo i Kike Sánchez) la plantilla del retorn a segona B que dirigirà Martín Posse ja agafa forma.

Experiència i polivalència

Iván Guzmán ha jugat el curs 2016/17 amb el Badalona. L’extrem ha tingut un protagonisme irregular amb el conjunt escapulat, amb el qual ha disputat 21 partits i ha acumulat 837 minuts de joc. En el curs anterior, però, el badaloní va ser una peça indiscutible de l’Hospitalet, equip amb què va disputar 35 partits i va acumular 2.554 minuts.

Guzmán encadena quatre temporades competint a segona B –entre el 2013 i el 2015 va jugar al Sant Andreu– i acumula experiència en la categoria de bronze, un aspecte que juntament amb la seva polivalència –pot jugar en diverses posicions– segur que ajudarà el nou Olot, que aposta pel producte català, jove, però sense esquivar un element important, l’experiència en la categoria.

NOVETAT

Iván Guzmán és el tercer fitxatge de l’Olot després dels de Jordi Masó i Roger Barnils

UN MÉS

12
efectius
ja formen part de la nova plantilla de l’Olot. El club ja ha renovat nou futbolistes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)