Nàstic

futbol

nàstic

Nano Rivas no es quedarà

Nàstic. El club grana anuncia que el tècnic manxec, clau en la salvació de l’equip (nou punts de nou), no continuarà a Tarragona la temporada vinent per “motius personals i familiars”

El tècnic del Nàstic de la temporada que ve no serà Nano Rivas. Així ho va anunciar ahir el club tarragoní en un comunicat en què va explicar que els motius han estat “personals i familiars.” El tècnic de Ciudad Real, doncs, tornarà al Getafe, on era el preparador del filial fins que va arribar, en condició de cedit, quan faltaven tres setmanes per al final. De bracet seu, el Nàstic va fer un ple de nou punts que li van permetre amarrar la salvació. De fet, la prioritat que tenia el president, Josep Maria Andreu, en els dies posteriors a la permanència era aconseguir que Nano Rivas continués a Tarragona i encapçalés el projecte de la temporada que ve. El tècnic, però, ja havia deixat entreveure que havia de valorar la situació, sobretot en l’aspecte personal –“esportivament no hi ha cap raó per no quedar-me”, va dir després del partit en què es va segellar la salvació contra l’UCAM de Múrcia–. El Nàstic, doncs, té ara la prioritat de tancar el timoner que encapçali el projecte de la temporada vinent, en què hi haurà força canvis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)