3a divisió FEF

Marc Vilà, al Palamós

3a divisió. L’extrem vidrerenc, que arriba procedent de la Jonquera, és el primer fitxatge dels palamosins de cara a la temporada vinent

Marc Vilà és el primer fitxatge del Palamós de cara a l’exercici vinent. El vidrerenc, que pot jugar com a extrem en qualsevol de les dues bandes, procedeix de la Jonquera i el curs passat va disputar 29 partits –1.676 minuts i 2 gols.

Serà la segona etapa de Vilà al conjunt palamosí, al qual ja va jugar les temporades 2010/11 i 2011/12. Al llarg de la seva trajectòria, el futbolista ha aconseguit dos ascensos, que va assolir de manera consecutiva. La temporada 2013/14 va ascendir de primera catalana a tercera divisió amb el Peralada i en la següent va aconseguir el mateix amb el Granollers.

Amb aquest fitxatge, les renovacions confirmades i les quatre incorporacions del juvenil –Sergi Arboleas, Sergi Pasqual, Marcel Pons i Marc Guinó– el Palamós ja compta amb 15 efectius per afrontar la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)