3a divisió FEF

La Jonquera i el Girona B baixen

Efecte dominó. El no ascens del Peralada fa descendir els fronterers a 1a catalana i el filial a 2a

L’ascens del Peralada a segona B hauria comportat una allau de conseqüències positives per als equips de la demarcació gironina, ja que hauria servit per evitar fins a quatre descensos compensats. Tot al contrari, el no ascens del conjunt peraladenc va provocar que la Jonquera baixés a primera catalana –els fronterers van acabar la lliga en setzena posició i per salvar-se necessitaven dos ascensos dels catalans a 2a B–. Ara caldrà veure com evoluciona el nou projecte de la Jonquera, que fa pocs dies va confirmar Miquel Àngel Muñoz com a nou entrenador i va lligar els fitxatges de jugadors importants com Javi Revert i Cristian Venzal.

També va perdre la categoria el Girona B, curiosament l’altre filial del club de Montilivi, fins a segona catalana. Encara més avall, el Cornellà del Terri, també va patir l’efecte dominó del partit d’ahir i la temporada vinent jugarà a tercera catalana, mentre que el Sant Privat d’en Bas va baixar a 4a catalana.

Tot plegat, un cúmul de males notícies per al futbol gironí.

I ENCARA MÉS

El Cornellà del Terri va descendir a 3a catalana i el Sant Privat d’en Bas, a 4a
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)