2a divisió FEF

Celebració accidentada

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Barça no va poder evitar la invasió de camp que va acabar amb el llançament d’objectes entre aficions

El final de partit entre el Barça B i el Racing va ser caòtic. El conjunt blaugrana no va poder evitar, amb el dispositiu de seguretat, que una part del total de l’afició saltés al terreny de joc per abraçar-se amb els jugadors. Tot plegat, va desembocar en un intercanvi de llançament d’objectes entre els aficionats radicals blaugrana i els del Racing de Santander que estaven situats a la part alta del gol nord del Miniestadi. Aquest intercanvi no va causar ferits i només va provocar alguns desperfectes materials perquè alguns seguidors del Racing van arrencar seients i els van llançar al terreny de joc, en direcció als aficionats blaugrana que els estaven provocant. La policia, amb tot, no va intervenir. Els antidisturbis sí que van intervenir abans del partit per dissoldre un intent de baralla entre aficions que tampoc va anar a més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)