2a divisió FEF

La configuració dels quatre grups, pendent

2a divisió B. La RFEF ha de comunicar encara com resol el descens forçat del Mallorca B. El grup dels catalans té ara mateix 19 equips

Tot i que diumenge ja es van completar les eliminatòries d’ascens a segona A i segona B, encara està pendent la configuració dels quatre grups de la categoria de bronze, ja que la RFEF no ha comunicat com resol el descens del Mallorca B a tercera a causa del descens del primer equip del club de Palma a segona B. El més probable és que sigui el Poblenc, el millor classificat del grup balear, sense comptar l’ascendit Formentera, el que ocupi la plaça vacant, tot i que la Penya Esportiva, que va superar una eliminatòria més que el Poblenc, també reclama els seus drets. Aprofitant el silenci i l’ambigüitat de la federació, fins i tot equips d’altres grups de tercera reclamen la plaça.

Tenint en compte el criteri utilitzat el curs passat per configurar els grups, són ara mateix 19 els equips del tercer, amb els set catalans (Badalona, Cornellà, Gavà, Llagostera, Lleida, Olot i Sabadell), els set valencians (Alcoià, Saguntí, Elx, Hèrcules, Ontinyent, Mestalla i Vila-real B), els tres illencs (Mallorca, Balears i Formentera) i els dos aragonesos (Saragossa B i Ebre). Amb el Poblenc, el grup quedaria quadrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)