Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“Marxar ha estat una decisió molt difícil”

Matí de comiat. Manolo Reina va anunciar el seu adeu després de quatre cursos a Tarragona i ha signat per tres anys amb el Mallorca

El capità del Nàstic, i un dels grans artífexs de la permanència amb el penal que va aturar en l’última jornada contra l’UCAM, va acomiadar-se ahir del club grana. Manolo Reina se’n va de Tarragona després de quatre temporades i recalarà al Mallorca de Vicente Moreno, club que li ofereix un contracte de tres anys. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va explicar ahir que la decisió de deixar marxar lliure Reina, que tenia contracte en vigor, ha estat sempre amb la condició que ho fes en les condicions que li oferia el Mallorca: “Manolo ha estat un referent aquests quatre anys [...]. No li volíem rescindir el contracte, però al final ho hem acceptat.”

El sentinella de 32 anys va explicar que necessitava un canvi d’aires i el projecte del Mallorca a segona B l’atrau. “Aquesta última temporada ha estat molt complicada. Per sort, ha acabat bé, però m’he desgastat”, va dir Reina, que hi va afegir: “Ara m’ha arribat un projecte per tres o quatre anys i, per l’edat que tinc i també per a la família, crec que marxar és la decisió més encertada.” Que anar a Mallorca sigui el que més li convingui, però, no significa que al futbolista li hagi resultat fàcil prendre aquesta decisió. Res més lluny de la realitat. “Aquesta ha estat una de les decisions que més m’han costat de prendre en la vida”, va dir Manolo Reina, que marxa satisfet amb el seu bagatge: “Marxo amb la consciència tranquil·la, he estat a l’altura del club.” D’altra banda, a l’hora de fer retrospectiva, el porter té molt clar amb quins dos records es queda de l’etapa a Tarragona: “Els moments més especials són l’ascens a segona, que va ser un dels dies més importants de la meva vida, i el penal aturat a l’UCAM.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)