Reus

Gus Ledes, el segon fitxatge

Incorporació. El mig portuguès, amb passat al Barça, arriba procedent del Celta B

La tornada a la feina del Reus tenia reservada una sorpresa, l’arribada del migcampista Gus Ledes, que va presentar-se al primer entrenament de l’equip i després va ser anunciat com a segona incorporació. El mig centre creatiu nascut a Braga fa 24 anys arriba al Reus després d’haver militat dues temporades al Celta B, club on va arribar procedent del Rio Ave, de la primera divisió portuguesa. Gus Ledes serà presentat avui i el club anunciarà fins quan firma, una informació que no va voler facilitar durant el dia d’ahir.

El nou migcampista del Reus té l’aprovació del tècnic, que ahir va beneir la seva arribada: “El coneixia bé, perquè en la meva època de jugador hi vaig coincidir quan estava al Barça B. És un futbolista de molt de nivell, que ens pot ajudar.” L’entrenador basc va destacar que l’aposta per Ledes ha estat clara: “És un jugador que hem escollit nosaltres; no ha estat el mercat qui ens ha dut fins a ell.”

Santamaría, presentat

El Reus també va presentar ahir el seu primer fitxatge, el porter Roberto Santamaría, que sap que lluitar per la titularitat amb Edgar Badia, després del gran curs que ha fet el sentinella barceloní, serà tot un repte: “Vinc a sumar i a intentar que el club continuï creixent, també competiré per jugar.”

Luis Gustavo Ledes Evangelista
Braga (Portugal) 28-09-1992 (24 anys)
Mig centre Alçada: 1,73 metres Pes: 70 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Corinthians i Barça
TRAJECTÒRIA
11/12
Barça B (2a A) 8 p. i 1 g.
12/13
Barça B (2a A) 24 partits
13/14
Rio Ave (1a) 12 p. i 1 g.
14/15
Rio Ave (1a) 10 p.
15/16
Celta B (2a B) 17 p. i 2 g.
16/17
Celta B (2a B) 38 p. i 1 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)