2a divisió FEF

Òscar Álvarez ja marca el ritme del nou Llagostera

S’obre el teló. Després de fer les pertinents proves mèdiques, els jugadors disponibles del primer equip i diversos joves del planter van fer a la tarda una sessió preparatòria al municipal

El Llagostera va fer la primera sessió d’entrenament de la pretemporada. Amb el tècnic Òscar Álvarez en el lloc d’Oriol Alsina, la principal novetat de cara a la temporada 2017/18, els jugadors disponibles ja en el primer dia del curs van començar a suar la cansalada per posar-se a punt físicament i tàcticament.

Al matí els futbolistes del conjunt llagosterenc van passar les pertinents proves mèdiques habituals i a la tarda ja van vestir-se de curt per tastar la gespa artificial del municipal de Llagostera. Els aspectes físics van predominar en una sessió marcada per la intensa calor, que va servir com a primera presa de contacte entre els actuals futbolistes de la primera plantilla i els joves del planter, que participaran de la pretemporada i miraran d’esgarrapar minuts per convèncer Òscar Álvarez per tenir possibilitats durant la campanya.

Del primer equip, ahir van participar en la sessió Pitu, Pablo Sánchez, Maynau, Chica, Rodri, Gavilán, Fuster, Marcos, Òscar López, Oriol Ayala, Moha, Diego, Albarrán, Rafa Jordà i Pep Mateu, mentre que del filial hi havia Maymi, Gelmà i Pol Gómez, i del juvenil Ibra, Lucas, Abel Fàbrega i Marc Pascual. “Els jugadors han arribat bé tot i el període de vacances extens. Afrontem una primera setmana introductòria i després augmentarem la càrrega física per arribar al màxim de bé a l’inici de lliga”, comenta l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que va confirmar que la gran majoria de les sessions es faran al municipal. “Farem dobles sessions a Llagostera ja que la idea és adaptar-nos al màxim de ràpid al camp. Fins i tot hi jugarem força partits”, sentencia.

Llagostera-Figueres 20 h
Municipal de l’Estartit (26/07)
Júpiter-Llagostera ?
La Verneda (copa Catalunya, 29/07 o 30/07)
Terrassa-Llagostera 20 h
Olímpic de Terrassa (02/08)
Llagostera-Espanyol B 19 h
Municipal (05/08)
Llagostera-Cornellà ?
Municipal (06/08)
L’Hospitalet-Llagostera 20 h
La Feixa Llarga (09/08)
Llagostera-Peralada 20 h
Municipal (12/08)
Copa Catalunya o amistós ?
L’amistós es disputaria al municipal
La lliga començarà el cap de setmana del 19 i 20 d’agost

LES REACCIONS

Farem dobles sessions a Llagostera ja que la idea és adaptar-nos al màxim de ràpid al camp
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Els jugadors han arribat bé. Afrontem una primera setmana introductòria i després augmentarem la càrrega física per arribar bé a l’inici
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)