Girona

Àlex Granell demana al Girona que no es desprengui d’Eloi Amagat

Capità. El migcampista gironí va valorar el pes del seu company al vestidor i va assegurar que prescindir d’ell seria un gran error

Un dels capitans del Girona, Àlex Granell, va voler donar suport a un altre dels capitans, Eloi Amagat, que a diferència d’ell encara no té garantida la continuïtat. Ho va fer al Nike Camp d’Andorra, on va coincidir amb el blaugrana Sergi Roberto. “Som amics, però parlant des del vesant esportiu puc dir que en una plantilla de 25 jugadors hi ha lloc per a tots, i n’hi ha d’haver per a algú que és un referent per a l’equip i la ciutat com l’Eloi. Crec que seria un error desprendre’ns d’una persona tan important per al vestidor”, va valorar Granell.

El migcampista gironí, després de participar en diverses activitats amb els participants del campus, també va valorar altres temes de l’actualitat gironina. Sobre el retard en els fitxatges, va assegurar que està “molt tranquil”: “Encara que l’afició vulgui noms i els vulgui de seguida, la direcció esportiva sempre ha treballat molt i molt bé i acabarà fent un equip competitiu al cent per cent a primera.”

En l’aspecte personal, Granell no es va voler posar cap límit, tot el contrari. “ El club ha dit q compta amb mi i estic preparat per afrontar aquest any. Sé que l’exigència cada vegada és més forta, però igual que els últims anys estic segur que acabaré tenint un paper important”, va analitzar el gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)