2a divisió FEF

La composició del grup tercer, la més lògica

2a divisió B. Amb la confirmació del Peralada com a nou equip, la RFEF va agrupar catalans, valencians, aragonesos i balears

La confirmació del Peralada com a nou equip de segona B va permetre a la federació espanyol de futbol presentar la possible composició dels grups de segona B amb vista a la temporada 2017/18. La lògica, com és habitual per aquestes dates, s’imposarà i la proximitat, sempre que sigui possible, ha estat el fil conductor per argumentar com ha quedat cadascun dels quatre grups de la categoria de bronze.

En el grup tercer, els set equips catalans –el Peralada, l’Olot, el Llagostera, el Badalona, el Sabadell, el Cornellà i el Lleida Esportiu– han estat agrupats amb els set valencians –el Vila-real B, l’Atlètic Saguntí, el València Mestalla, l’Ontinyent, l’Alcoià, l’Hèrcules i l’Elx– i els quatre balears –el Mallorca, l’Atlètic Balears, el Peña Deportiva i el Formentera–, a més dels dos equips aragonesos –l’Ebre i el Deportivo Aragón, el filial del Saragossa.

Vint equips que formaran segurament el grup més competitiu de la categoria, amb clubs històrics que recentment han militat a primera divisió, com el primer equip del Mallorca o l’Elx.

El Llagostera, l’Olot i el Peralada hauran de suar de valent per aconseguir els objectius fixats perquè la dificultat serà extrema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)