2a divisió FEF

Marc Carbó, molt a prop de fitxar pel Llagostera

2a divisió B. El futbolista saltenc ha firmat una gran temporada amb el Peralada, però el Girona l’alliberarà i li posarà totes les facilitats possibles

El Llagostera anunciarà en les properes hores la incorporació del migcampista procedent del Girona Marc Carbó. El futbolista ha demanat a l’entitat blanc-i-vermella sortir i el club l’alliberarà i li facilitarà la petició. El saltenc ha firmat un any excel·lent amb el Peralada a tercera convertint-se en un dels pilars de l’equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí –ha jugat 32 partits de lliga i ha acumulat 2.324 minuts i durant el play-off d’ascens a segona B va ser titular en els sis enfrontaments que van disputar els de l’Alt Empordà i va sumar 528 minuts més.

Tot i l’ascens administratiu de l’equip filial del Girona, Marc Carbó ha refusat continuar a l’entitat de Montilivi. El mig deixarà de ser el curs vinent jugador sub-23, fet que li impedirà pujar amb el primer equip gironí com sí va fer la campanya passada –va jugar sis minuts en el duel de la dotzena jornada contra el Numància a segona A–: “El club no vol obligar cap jugador que no sigui sub-23 a continuar si rep una oferta atractiva i ens ho demana. Aquest és el cas de Carbó i li hem posat facilitats. Falta signar la baixa”, va confirmar el secretari tècnic del Peralada i del Girona, Iván Hammouch.

La seducció d’Oriol Alsina, el director esportiu del Llagostera, ha estat clau en la decisió final del futbolista, i és que el d’Arenys de Mar ha estat un dels diversos interessats en la situació de Carbó que han vist els darrers partits del Peralada durant el play-off d’ascens. En les properes hores es farà oficial la incorporació a les files llagosterenques del jugador, que aportarà un bon toc de qualitat a una medul·lar del camp que ja disposa de futbolistes com Pitu Comadevall i Álex Colorado. Aquest darrer continua recuperant-se dels problemes al turmell que ja el van martiritzar al final del curs passat.

PROTAGONISTA

2.852
Minuts
ha acumulat Marc Carbó aquest curs sumant els partits de lliga i el ‘play-off’ d’ascens a 2a B

EXPLOSIÓ

Carbó ha firmat un any molt bo a Peralada fent parella al mig del camp amb Djak

BONA JUGADA

El jugador deixa de ser sub-23, ha demanat sortir i Oriol Alsina ha estat ben atent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)