Reus

Més múscul per a la defensa

Reus. El conjunt roig-i-negre reforça la rereguarda amb el central Pablo Íñiguez

El Reus continua accelerant operacions i ahir va tancar el seu tercer fitxatge, el central de 23 anys Pablo Íñiguez, que arriba al club del Baix Camp després d’haver jugat la darrera campanya al Rayo cedit pel Vila-real. El jugador, format al club groguet, ha jugat quatre temporades a segona, amb el Vila-real i el Vila-real B, el Girona i el Rayo Vallecano. En total, hi ha disputat 33 partits. També ha tastat la primera divisió: va jugar-hi tres partits el curs 2013/14. A més a més, Íñiguez ha estat internacional amb la selecció espanyola sub-17, sub-19 i sub-21. Amb la seva arribada, López Garai ja disposa de tres centrals, ja que de la temporada passada continuen Olmo i Atienza. El nou central serà presentat avui, dia en què se sabrà la duració del seu contracte, ja que el club no ho va voler dir ahir.

Gus Ledes, presentat

El Reus va presentar ahir la seva segona incorporació, el migcampista portuguès Gus Ledes, que ha signat un contracte llarg de cinc temporades. El jugador, de 24 anys, arriba a la capital del Baix Camp atret per la possibilitat de fer-se un lloc en l’elit. “És una bona oportunitat per consolidar-me en un club professional”, va dir Ledes, que hi va afegir: “El projecte m’agrada, l’estil que té el Reus m’ajudarà i el fet que hi hagi portuguesos a l’equip, també.”

Pablo Íñiguez de Heredia Larraz
Burgos, 21-06-1994 (23 anys)
Mig centre Alçada: 1,83 metres Pes: 72 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Vila-real
TRAJECTÒRIA
11/12
Vila-real B (2a A) 6 partits
12/13
Vila-real B (2a B). 23 p.
12/13
Vila-real (2a A). 7 p.
13/14
Vila-real B (2a B) 4 p.
13/14
Vila-real (1a) 3 p.
14/15
Girona (2a A). 14 p.
15/16
Vila-real B (2a B). 23 p. i gol
16/17
Rayo Vallecano (2a A) 6 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)