Girona

Tres mestres de renom

La flamant incorporació del Girona, Carles Planas, ha pogut gaudir i aprendre de les idees i les metodologies de treball de tres grans entrenadors d’àmbit estatal i fins i tot mundial, que han assolit diversos èxits amb els seus clubs. En la seva primera etapa al Barça B, Planas va tenir com a entrenador l’asturià Luis Enrique, que començava la seva trajectòria a les banquetes. L’esquerrà va jugar tres partits en dues temporades –els cursos 2008/09 i 2009/10– quan encara era juvenil i el filial militava a segona B. Ja a segona A i sent jugador a tots els efectes del Barça B, el de Sant Celoni va jugar disset partits a segona A amb Luis Enrique encara a la banqueta.

El relleu de l’asturià el va agafar Eusebio Sacristán i, en tres cursos més, el castellà va apostar cegament per Planas –va jugar 32 partits les dues primeres campanyes i 35 en la darrera, la 2013/14–. De fet la confiança d’Eusebio va fer que Carles Planas fes el salt a primera amb Berizzo i el Celta, un tècnic que aquest any dirigirà el Sevilla i que va arribar a sonar per al mateix Barça.

El futbolista ha tingut tres mestres de renom, tres tècnics dels quals segur ha absorbit el màxim de coneixements per ser millor futbolista. El lateral haurà d’adaptar-se, a priori, a la posició de carriler dins el sistema de Machín.

ETAPA BLAUGRANA

Planas va poder estar a les ordres de Luis Enrique i Eusebio durant els anys en el Barça B

A 1A DES DE GALÍCIA

En els tres cursos en el Celta de Vigo, el lateral esquerre només ha estat dirigit per Berizzo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)