Girona

Sis duels contra el seu nou equip

Durant les quatre temporades en què ha competit a segona A militant al Barça B, Carles Planas s’ha enfrontat en sis ocasions al seu nou club, el Girona. El de Sant Celoni només ha perdut una vegada contra el conjunt blanc-i-vermell, la campanya 2012/13 a l’estadi de Montilivi (1-0) –va jugar 45 minuts–. Aleshores els gironins, dirigits per Joan Francesc Ferrer Rubi, lluitaven per ascendir de manera directa a primera –van acabar jugant el play-off d’ascens i van quedar eliminats en la segona i decisiva eliminatòria contra l’Almeria.

Planas va aconseguir vèncer dues vegades a Montilivi, la temporada 2010/11 (0-2) i la 2013/14 (1-2), mentre que durant el curs 2011/12 hi va empatar a un gol. En els dos precedents en què ha jugat com a local vestit de blaugrana, en la campanya 2012/13 hi va empatar 4-4 i durant la 2013/14 va guanyar 2-1 en un enfrontament en què els blanc-i-vermells arribaven amb la soga al coll i en una posició molt delicada en la taula lluitant per no descendir a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)