Girona

Futbol

Primera divisió

Torna l’activitat a l’equip

Citats. La plantilla del Girona, que dilluns té programat el primer entrenament de la pretemporada, comença avui a sotmetre’s a les proves físiques i mèdiques pròpies de l’arrencada

El primer entrenament no està programat fins dilluns, però l’activitat a Montilivi –més enllà de la que generen les obres a la gespa i a les graderies, incessants des que s’hi van posar– comença a reprendre’s també al vestidor. Els jugadors estan citats per sotmetre’s, entre avui i demà, a les proves físiques i mèdiques pròpies de l’arrencada de la pretemporada. L’activitat comença amb una plantilla encara verda i que anirà canviant molt respecte a la que tindrà el Girona un cop es tanqui el mercat d’estiu, perquè han d’arribar encara al voltant d’una desena de jugadors.

L’entrenador del Girona, Pablo Machín, va tornar ahir al matí a Montilivi, on es va trobar ja amb els seus col·laboradors, Jordi Guerrero (segon entrenador), Jordi Balcells (preparador físic) i Omar Harrak (preparador de porters). És probable que, amb l’estrena a primera divisió, el cos tècnic s’ampliï, tal com va reconèixer el director esportiu, Quique Cárcel, que també confia arribar a bon port amb les converses per allargar el contracte de Pablo Machín.

El Girona farà el primer entrenament de la pretemporada 37 dies després de l’últim partit del curs 2016/17, l’intranscendent a Còrdova (2-1) la setmana posterior a l’ascens. El parèntesi ha estat superior al dels dos anteriors estius, marcats per la frustració d’haver-se quedat a les portes de la primera divisió. Ara, l’equip blanc-i-vermell tindrà cinc setmanes senceres abans del començament de lliga, fixat per al cap de setmana del 20 d’agost. Un bon nombre d’equips de primera ja han començat a treballar, tenint en compte que els que ja eren a la categoria van acabar molt abans la competició. També s’hi va posar abans el Llevant, que sí que va tancar el curs 2016/17 com el Girona, i que s’entrena des del cap de setmana passat.

EL COS TÈCNIC

Pablo Machín i els seus ajudants ja van tenir ahir un primer contacte a Montilivi

CONTROLS MÈDICS

Les proves es faran entre avui i demà, encara amb la plantilla molt verda

EL DESCANS

37
dies
haurà tingut l’equip entre l’últim partit del curs 2016/17 i el primer entrenament, dilluns

A l’annex i a Peralada abans de Manchester

X.M.

El primer entrenament del Girona com a equip de primera divisió serà dilluns a la tarda. La primera sessió es farà a l’annex de Montilivi, un camp que no té les dimensions reglamentàries però que farà el fet per al primer contacte de la plantilla. L’activitat s’intensificarà a partir de dijous que ve, en què començarà l’estada a Manchester, a les instal·lacions del City, on l’equip s’estarà durant vuit dies. Abans d’anar cap a Anglaterra, però, l’equip té sessions dimarts i dimecres, i la intenció és anar a Peralada, perquè encara és aviat per treballar a Riudarenes, on el club ha habilitat un camp amb gespa híbrida. Un cop torni de l’estada a Anglaterra, on estan programats també els dos primers amistosos –el dia 25 contra el Nottinghham Forest, i el dia 27 contra l’Oldham Athletic–, l’equip es podrà entrenar a Riudarenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)