Girona

“Que el City doni suport al Girona és molt important”

Roures. El director general del grup Mediapro nega en una entrevista qualsevol relació amb el Girona però admet que parla amb Pere Guardiola sobre la compra del club gironí per part del City

Jaume Roures, el director general del grup Mediapro i màxim accionista juntament amb Pere Guardiola de l’empresa de representació d’esportistes Media Base Sports, va oferir una entrevista al setmanari català de política i cultura El Temps. Roures va declarar que no té cap relació amb el Girona, i va admetre contactes entre el germà de Pep Guardiola i el Manchester City en relació amb la possible compra del club gironí per part anglesa. “Sé que ell és aquí i està negociant amb el Manchester City, perquè el City entri, i crec que és una cosa que es resoldrà en els dies vinents i que serà molt important estructuralment. Tenir un club com el City que doni suport al Girona és molt important no només per al club sinó també per al país”, comenta l’empresari Jaume Roures, que pel que fa als rumors que situen Pere Guardiola en la nova propietat del club hi afegeix: “Que en Pere hagi ajudat i aconsellat el Girona entra dins la seva feina i el seu àmbit personal. Però no entra en nosaltres.”

LA COMPRA

“Sé que està negociant amb el City i crec que és una cosa que es resoldrà en breu”

ES DESMARCA

“Que en Pere hagi ajudat i aconsellat el Girona entra dins la seva feina i el seu àmbit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)