Girona

No es deixen veure

Aïllats. El Girona tanca avui la breu estada de preparació a Peralada. Pendent d’enllestir l’acord amb el Manchester City, els jugadors que seran cedits treballen a porta tancada

Els jugadors que ha de cedir el Manchester City ho tenien tot a punt per ser al primer entrenament del Girona, dilluns a la tarda al camp annex de Montilivi, però no hi van poder ser. El Girona es volia assegurar tenir firmat el contracte, com és lògic amb qualsevol jugador que arriba a un club, i tot s’havia anat endarrerint pendent d’enllestir un acord amb el conjunt anglès que s’ha anat demorant molt més del que preveien inicialment a Montilivi i que encara no s’ha produït. Amb els jugadors preparats, el Girona va decidir integrar-los a la concentració de dos dies que l’equip va començar dilluns al vespre a les instal·lacions de l’hotel Peralada Golf. A més, el Girona va decidir programar totes les sessions a porta tancada, amb la qual cosa ni els mitjans de comunicació ni els aficionats van tenir accés al camp de futbol que hi ha a les instal·lacions de l’hotel. El brasiler Douglas Luiz –dilluns ja havia viatjat a Girona des de Manchester, on l’equip de Pablo Machín s’instal·larà dijous–, Pablo Maffeo, Aleix Garcia i Marlos Moreno van tenir ja ahir al matí la primera presa de contacte amb la plantilla i fins i tot es van entrenar a les ordres de Pablo Machín, segons va informar TV3. Cap dels quatre jugadors ha estat anunciat encara de manera oficial com a nova incorporació del club de Montilivi, malgrat que Pablo Maffeo, per exemple, ja va manifestar la voluntat de treballar des de la pretemporada amb l’equip dirigit per Pablo Machín.

Les primeres sessions a Peralada van ser de molta càrrega física i poca utilització de pilota, segons va explicar el club. Avui la plantilla torna a tenir programades dues sessions de matí i tarda, abans de tancar la breu estada a Peralada. Els jugadors se’n tornaran cap a casa, però per una sola nit, perquè demà al migdia ja agafen l’avió cap a Manchester. A la ciutat anglesa, l’equip hi farà una estada de vuit dies. També hi haurà al Regne Unit els dos primers amistosos de l’equip, el dimarts 25 al camp del Nottingham Forest, i el dijous 27 al de l’Oldham Athletic.

SENSE PARAR

Els jugadors se’n tornen avui cap a casa i demà ja agafen el vol cap a Manchester

EN ESPERA

Douglas Luiz, Maffeo, Aleix Garcia i Marlos estan integrats però no anunciats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)