Girona

Fran Sandaza ja és nou jugador de l’Al Ahli Doha

Nova destinació. El futbolista de Toledo jugarà al club de Qatar en qualitat de cedit fins al 30 de juny. El Girona, que no comptava amb l’atacant, no té en l’actualitat cap davanter en plantilla

Fran Sandaza és des d’ahir nou jugador de l’Al Ahli Doha de Qatar. El davanter de Toledo jugarà al conjunt que dirigeix Joaquín Caparrós fins al 30 de juny del 2018 en qualitat de cedit pel Girona. L’àrea esportiva que comanda Quique Cárcel va comunicar al jugador durant els dies previs al començament de la pretemporada que el club no comptava amb ell per a la nova plantilla de primera divisió i Sandaza ha mogut fitxa de pressa per encetar una nova aventura exòtica –ja va jugar fa dues temporades al Japó.

Sandaza va firmar l’estiu passat un contracte amb el Girona fins al 2019. En la temporada de l’ascens, el davanter va jugar 34 partits de lliga i va acumular 2.420 minuts de joc i va fer nou dianes. Tot i això, el club de Montilivi, que des de fa poc mantenia l’atacant com un dels interrogants per continuar a la màxima categoria, ha decidit acordar, conjuntament amb les preferències del jugador, la cessió amb l’entitat de Qatar –el de Toledo havia rebut la proposta en ferm de diversos equips de segona A. Ja des de Qatar, Sandaza va enviar a través de les xarxes socials un missatge d’agraïment i va apuntar: “Els nostres camins se separen. La vida està plena d’injustícies i males passades. La paraula, el compromís, la lleialtat i sobretot els contractes hi són per respectar-los”.

Sense davanters

La plantilla del Girona de la temporada passada comptava amb el mateix Sandaza, Longo, Felipe Sanchón i Cristian Herrera com a davanters de referència. Longo va tornar a l’Inter un cop acabada la cessió a Montilivi. Felipe Sanchón ha fitxat pel Sabadell una vegada finalitzat el seu contracte, i Cristian Herrera va ser presentat ahir pel Lugo, després de rescindir el contracte. Ara, un cop confirmada la marxa de Sandaza a Qatar, el Girona ha arrencat la pretemporada sense tenir cap davanter en una plantilla encara molt verda.

EL CONTRACTE

Fran Sandaza va firmar l’estiu passat un vincle amb el Girona fins al 2019
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)