2a divisió FEF

futbol

peralada

Èric Montes reforça l’eix de la defensa del Peralada

2a divisió B. El jove central manresà arriba procedent del juvenil del Barça, on va ser el capità i titular indiscutible la temporada passada. Els xampanyers també estan pendents del futur de Diaby i Estellés

El Peralada continua reforçant la plantilla per competir a segona B amb molta joventut i talent. Després de les incorporacions dels uruguaians Maxi Villa i Andrés Romero (han participat en l’estada a Manchester amb el primer equip del Girona), d’Iu Ranera i de Kevin Soni, ahir va ser el torn del central Èric Montes, que ja s’ha entrenat els últims dos dies a les ordres d’Arnau Sala.

Els primers passos futbolístics del manresà de 19 anys van ser a la seva ciutat natal, on va jugar al Manresa i al Gimnàstic de Manresa, abans de fer el salt al Barça en categoria alevina. Des de llavors Èric Montes havia viscut sempre de blaugrana. A la Masia el manresà ha demostrat sempre que és una garantia a l’eix de la defensa gràcies a la seva bona sortida de pilota i la seguretat en el joc aeri, però sobretot ha destacat pel seu caràcter treballador, exigent i competitiu, que l’ha convertit en el líder del vestidor. De fet, el curs passat va ser el capità del juvenil A, que es va proclamar campió de lliga i va arribar a les semifinals de la UEFA Youth League. Montes va ser una peça clau, i va jugar 23 partits de lliga (un gol) i set en la competició europea.

El jove central tenia números de fer el salt al Barça B aquesta temporada, però l’ascens a segona A li va tancar les portes i ha hagut de buscar una sortida, que ha trobat a l’Alt Empordà, on podrà créixer en la categoria de bronze al costat d’un central amb molta experiència, Marc Vallho.

Bambo Diaby, el següent

Un altre central que està a punt de convertir-se en jugador del Peralada és Bambo Diaby. El mataroní d’origen senegalès ja fa dies que s’entrena amb els xampanyers, però el club està a l’espera de resoldre tots els temes burocràtics amb la Sampdoria abans de fer oficial la seva incorporació.

El futur és incert per a Albert Estellés

El central Albert Estellés no va ser present ni en la revisió mèdica ni en el primer entrenament de dijous passat amb el Peralada. La seva sortida semblava feta, després que els tres companys amb qui el Peralada havia tingut el mateix tracte ja han estat confirmats com a baixes (Chele, Djak Traoré i Ernest Forgas). Des de dilluns, però, el defensa de Ferrol s’està entrenant com un més de la plantilla del Peralada, i fins i tot va jugar en el triangular que els xampanyers van guanyar al camp del Sant Andreu.

Ara la seva continuïtat no està descartada, ja que el club està valorant totes les opcions i decidirà en els pròxims dies. Amb 24 anys no compleix el perfil desitjat, però el seu rendiment, després d’haver jugat 32 partits i tota la fase d’ascens el curs passat, és inqüestionable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)