El Vilassar ensenya múscul

Torneig d’Històrics. El conjunt de Manel Moya guanya per la mínima els duels contra l’Horta i el Sant Andreu i espera rival per a les semifinals

horta 0 vilassar 1

HORTA:Gabri, Roger, Barri, Javi Morales, Poño, Alex, Moha, Gueri, Anas, Adri i Marc Río.VILASSAR:Imanol, Joel, Prieto, Blanchart, Torrents, Manu Viale, Puigbó, Pitu, Marcos, Eric Gómez i Matamala.GOLS:0-1 (39’) Pitu, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:a Alex i Javi Morales, de l’Horta; i a Marcos i Prieto, del Vilassar.

sant andreu 0 horta 2

SANT ANDREU:Priego, Carlos Garcia, Méndez, Almirall, Muniesa, Jose González, Montoya, Oriol Sans, Ferran, Badre i Seydou.HORTA:Gabri (Andrés, 4’), Salva, Barry, Javi Morales, Arnau Pou, Galeano, Gueri (Moha, 27’), Adri (Jordi, 22’), Jota, Gerard i Coro.GOLS:0-1 (11’) Adri. 0-2 (45’+2) Coro.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:a Oriol Sans, del Sant Andreu.

sant andreu 0 vilassar 1

SANT ANDREU:Priego, Max Espígol, Carlos García, Nikos, Almirall, Ferran, Montoya, Oriol Sans (Marc Viver, 21’), Seydou, Badre i Jose González (Franco, 19’).VILASSAR:Imanol, Uri, Dani Prieto, Blanchart (Torrents, 29’), Ivan, Viale (Moreno, 34’), Pitu, Soufiane, Eric López, Rovira (Eric Gómez, 31’) i Joel.GOLS:0-1 (23’) Joel Martínez.ÀRBITRE:«Moreno Villaécija.T.G.:a Jose; i a Ivan, Uri i Prieto.

El Vilassar jugarà les semifinals dissabte que ve, després de vèncer en els dos partits del triangular contra l’Horta i el Sant Andreu. Els andreuencs, a priori el conjunt de més entitat, però que va presentar un equip amb pocs jugadors teòricament titulars, van marxar de buit, amb dues derrotes i cap gol anotat.

En un primer partit amb molt poc joc, el Vilassar va aconseguir un triomf per la mínima clau per a la classificació final. En els primers compassos, l’Horta va ser qui va portar el pes del duel intentant construir el joc sortint des de darrere, però passats els primers deu minuts el partit es va encallar amb tots dos equips incapaços de fer arribar la pilota als davanters. Però en una jugada aïllada en el minut 39, Puigbó va provocar un penal que va transformar Pitu. Amb el gol, els maresmencs es van animar i encara haurien pogut ampliar l’avantatge en dos serveis de cantonada. En el primer, molt tancat, un defensa va estar a punt d’introduir la pilota a la seva porteria, i en el segon, en una rosca perfecta, Pitu va marcar un preciós gol olímpic que el col·legiat va anul·lar per una suposada falta sobre el porter.

Amb la derrota en el primer partit, l’Horta necessitava tant sí com no un triomf contra el Sant Andreu. I el gol dels de Nacho Castro no es va fer esperar: després d’un córner, Adri va recollir el rebuig a la frontal i, escapolint-se entre la defensa quadribarrada, va batre el porter Priego (11’). A partir d’aquí, el Sant Andreu va fer un pas endavant, tot i que sense gaire encert en els metres finals. Tot i això, a les acaballes, una gran maniobra de Seydou dins l’àrea va acabar amb penal. El gol deixava fora l’Horta, però Andrés va guanyar la partida al davanter Badre (43’) i en l’afegit Coro va fer el 0-2 de cap. Però de ben poc li va servir a l’Horta el triomf perquè en el darrer i decisiu partit els de Manel Moya van tornar a aconseguir un triomf per la mínima contra un Sant Andreu que gairebé no va presentar batalla. Eric López va avisar ja només de començar i Rovira va fallar un penal uns minuts després. Fins que en el minut 23 Joel Martínez va fer el 0-1 en una rematada creuada. Lluny de reaccionar, els d’Azparren encara van tenir sort de no marxar encara més escaldats després que el pal evités les dianes d’Eric López i Joel. Amb el 0-1, però, el Vilassar ja en va fer prou per classificar-se per a les semifinals de dissabte i ja espera rival, que sortirà del triangular d’avui entre el Júpiter, el Cerdanyola i el Granollers.