Girona

23 partits al Deportivo

Amb Marlos Moreno, el Girona s’assegura un jugador de desequilibri per la banda, amb molta profunditat i, actualment, amb una projecció incalculable gràcies a les seves qualitats físiques i tècniques. El futbolista té un perfil diferent dels atacants que recentment ha tingut Pablo Machín a les seves ordres. Enèrgic, amb bon driblatge i recursos individuals per desbordar, el colombià arriba a Girona amb ganes de treure’s l’espina d’una temporada passada al Deportivo de la Corunya, equip amb el qual, tot i haver jugat 23 partits entre lliga (13 com a titular i només un de complert) i copa, no va gaudir dels minuts necessaris i no es va sentir important ni decisiu (cap gol). Marlos va arribar amb catorze anys a l’Atlético Nacional i ja als divuit va debutar amb el primer equip. Un curs i mig després, l’atacant va jugar per primera vegada la copa Libertadores, una competició que el va consagrar a nivell internacional gràcies a les seves grans actuacions –en el seu partit de debut contra l’Huracán va marcar un gol–. De fet, l’Atlético Nacional va acabar guanyant el torneig per segona vegada en la seva història. La seva trajectòria no va passar desapercebuda i el Manchester City va pagar al club colombià 5,5 milions d’euros per fer-se amb els seus serveis el mes d’agost passat. El tècnic del City, Pep Guardiola, va creure oportú cedir el futbolista a una de les grans lligues per tal que evolucionés, però al Deportivo no li van acabar d’anar bé les coses.

Tot i la temporada irregular, des del Dépor s’apostava per demanar una segona cessió de l’extrem colombià. Però des de l’òptica del City, ara el Girona pesa més i Montilivi serà el seu destí. Marlos és un ídol de masses al seu país i un dels jugadors amb l’etiqueta d’estrella per als colombians. Amb un paper secundari a conseqüència de la ferotge competència que hi ha en la plantilla dirigida per José Néstor Pékerman, Moreno ha participat en tres partits de la classificació per al Mundial de Rússia 2018.

Marlos Moreno Durán
Medellín, 20-09-1996 (20 anys) Extrem dret Alçada: 1,71 metres Pes: 66 kg
TRAJECTÒRIA
13/14
Atlético Nacional (1a) 3 p. 0 g.
14/15
Atlético Nacional (1a) 18 p. 5 g.
15/16
Atlético Nacional (1a) 22 p. 0 g.
16/17
Deportivo (1a divisió) 23 p. 0 g.
17/18
Girona (1a divisió ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)