Girona

Ramalho s’hi veu a dins

Un més. El central, que a final del curs passat no tenia la continuïtat assegurada, descarta del tot una sortida del Girona a aquestes alçades i es veu capacitat per afrontar la competència que vindrà

Quan queda poc més de dues setmanes perquè comenci la lliga, la continuïtat de Jonas Ramalho està pràcticament garantida. Amb només quatre centrals a la plantilla (deixant Kiko Olivas, que ha de sortir, a part) i la seguretat que Pablo Machín apostarà pel sistema de tres centrals (n’hi haurà d’haver sis), la sortida del basc seria ara mateix un cop inesperat.

Així mateix ho veu el mateix Ramalho, que ahir va tancar la porta a qualsevol opció de sortir del Girona, tot i haver quedat qüestionada la seva continuïtat després de la reunió que va mantenir amb Quique Cárcel al final de la temporada passada. “Sempre he dit que la meva intenció ha estat la de quedar-me i complir el contracte, així que l’opció de sortir ja és aigua passada”, va dir el central. En aquest sentit, Ramalho va confirmar que des que va parlar amb Cárcel a finals del curs passat no hi ha tornat a haver-hi contactes amb el club per parlar sobre aquest tema. “L’únic que he fet ha estat venir a entrenar amb força des del primer dia i donar-ho tot”, va afegir-hi el basc.

El salt a primera, però, també comporta l’arribada de competència més dura per a Ramalho. De moment ja ha arribat Bernardo i s’espera que arribin dos centrals més, però la idea no espanta el de Barakaldo. “Segur que vindran fitxatges i seran molt bons jugadors, però jo només puc pensar en treballar al màxim perquè de competència, al final, sempre n’hi haurà”, va analitzar Ramalho. I és que el basc té un as a la màniga perquè coneix de sobres el sistema. “Vinguin els centrals que vinguin, la idea és jugar amb tres centrals, com a mínim a l’inici. Els que continuem sabem bé què s’ha de fer i els altres s’hauran d’adaptar”, va assegurar Ramalho, que confia més que mai en aquest sistema: “A primera no és un sistema gaire comú, i si fem les coses bé segur que podrem sorprendre els rivals.”

SENSE CONTACTES

El central basc no ha tornat a tenir notícies del club i entén que al final es compta amb ell

LA VALORACIÓ

Vindran més centrals i de competència n’hi haurà sempre. Jo he de donar el màxim
Jonas Ramalho
central del girona
La intenció sempre ha estat quedar-me. Amb el club no hem parlat més i des del primer dia només m’he dedicat a entrenar fort
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)