Reus

Vaz decanta la balança

Reus. El conjunt roig-i-negre supera el Cornellà en un partit força equilibrat, en què un gol del mig portuguès (52’) va dictar sentència

reus 1 cornellà 0

REUS:Edgar Badia, Miramón, Alex, Pablo Íñiguez, Marcel, Tito Ortiz, Carbonell, Edgar Hernández, Ricardo Vaz i David Haro.També van jugar:Olmo, Gonzalo, Gus Ledes, Jordi Oribe, Borja, Migue García, Mayor, Campins, Querol i Fran Carbia.CORNELLÀ:Ramon Juan, Pere, Valentín, Edgar, Maureta, Fall, Sergio Cortés, Pep Caballé, Enric, Sergio Gómez, Sascha.També van jugar:Montoro, Oriol Martí, Batista, Ricard, Koke, Borja, Gibert, Álvaro, Damià i Gao.GOLS:1-0 (52’) Ricardo Vaz.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:al visitant Sergio Cortés.

El Reus va imposar el seu estatus d’equip de segona A i va imposar-se al Cornellà en el partit d’entrenament d’ahir al municipal, que es va disputar a porta tancada. Un gol de Ricardo Vaz en l’inici de la segona part va acabar dictant sentència.

El Cornellà és un equip batallador i en els primers compassos ho va demostrar, ja que Sascha i Sergio Cortés van avisar amb un parell de rematades. Amb el pas dels minuts, però, els de casa van anar augmentant el seu domini i Edgar Hernández gairebé va obrir la llauna amb una rematada de cap que el porter visitant va refusar a córner (34’). Al descans, amb tot, s’hi va arribar amb la llauna per obrir.

Després de la represa el Reus no va trigar a inaugurar el marcador. Qui va fer-ho va ser Ricardo Vaz, en el 52. El mig portuguès va engaltar un xut que el porter visitant no va poder blocar. Amb l’1-0, els roig-i-negres van generar alguna ocasió més per ampliar la diferència, però els va faltar un punt d’inspiració per fer-ho. Ara, amb tot, els d’Ariz López Garai se centraran en la pròxima cita de la pretemporada, al camp del València Mestalla, dissabte a les set de la tarda.