Nàstic

Nàstic

Mercat

La prioritat, un mig i un davanter

Nàstic. El president grana afirma que el club espera tancar la plantilla abans de quinze dies i diu que s’està buscant un davanter i també un mig, després del fitxatge frustrat de Luismi

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va aprofitar la presentació dels darrers quatre fitxatges per analitzar la situació en què es troba la plantilla. Es va mostrar esperançat a deixar-la tancada abans no comenci la lliga. “Espero que d’aquí a un parell de setmanes ja estigui feta”, va dir el màxim dirigent grana, que va explicar quines són les dues posicions que es volen apuntalar: “Tenim l’objectiu d’incorporar un davanter i un jugador al mig del camp.” Respecte al centrecampista, Andreu va explicar que el Nàstic ja havia arribat a un acord de traspàs amb el Valladolid per Luismi, però que l’operació al final s’havia frustrat perquè el tècnic, Luis César, no va voler deixar que sortís: “Havíem acordat una quantitat amb el Valladolid perquè vingués, però al final el mister compta amb ell i ens n’hem d’oblidar.” Josep Maria Andreu no només va parlar de la parcel·la esportiva. També va fer menció a l’àrea social i va es va mostrar satisfet amb el ritme de captació i renovació d’abonats: “La temporada passada érem 7.000 socis i ara en som més de 6.000 i tenim unes 600 noves altes. Segur que superarem els 7.000.”

El traspàs de Javi Jiménez, un fet

El Nàstic va fer ahir una quàdruple presentació, la de Bernabé Barragán, Omar Perdomo, Álvaro Bustos i també Javi Jiménez. Aquest darrer, de fet, ja és jugador grana de ple dret després que ahir se solucionés el seu traspàs. El lateral ja és propietat del Nàstic, tot i que el Màlaga té una opció de recompra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)