Territorial

El Peralada s’imposa en el triangular de l’Alt Empordà

Amistós. Els xampanyers van empatar amb la Jonquera i van golejar el Marca de l’Ham

El Peralada, que ahir va jugar condicionat per les baixes dels jugadors que van viatjar a Puertollano amb el primer equip del Girona, es va imposar en el triangular que es va jugar a Figueres entre els xampanyers, la Jonquera, i l’equip local, el Marca de l’Ham. Els d’Arnau no van poder superar la Jonquera (0-0), però la contundent victòria contra el Marca de l’Ham (0-4) els va donar el triomf final per la diferència de gols.

En el primer partit contra els jonquerencs el Peralada va ser superior, però li va faltar l’encert en els últims metres per guanyar el partit. Boniquet i Coro van tenir bones ocasions. Les dues millors les va tenir Pablo Carbonell, però tampoc va ser capaç de trobar el camí del gol. L’encert que va faltar en el primer partit va aparèixer en el segon, contra un rival de menys entitat. Només de començar el duel contra el Marca de l’Ham Victor Alonso va obrir el marcador amb un xut ras i va començar a decantar la balança. Javi Sánchez, de cap, i Coro, aprofitant el rebot després d’una rematada seva, van ampliar l’avantatge abans que el jove central Èric Montes s’estrenés com a golejador amb el Peralada amb una bona rematada amb la cama dreta per situar el 0-4 que acabaria sent definitiu en el marcador.

En l’últim partit del triangular la Jonquera va superar els locals per la mínima (0-1) gràcies a un gol de Fran Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)