Nàstic

Nàstic

Pretemporada

Optimisme moderat

Nàstic. Els bons resultats que està aconseguint el conjunt grana en els partits de preparació estan apujant la moral de l’equip, que, tot i això, vol continuar tocant de peus a terra

Amb un balanç de tres victòries i un empat, el Nàstic continua cremant etapes en la pretemporada. I ho està fent de la millor manera possible: aconseguint bons resultats cada vegada que competeix. L’empat contra el primer equip del Barça de divendres passat ha confirmat les bones sensacions que han tingut els de Lluís Carreras al llarg de la preparació. “No em sorprèn el nivell que l’equip està mostrant en els partits perquè jo els veig entrenar-se i ho estem fent molt bé”, admet l’entrenador, que també relativitza la importància dels resultats: “L’afició s’ha de quedar amb el que veu i el que veu és que, si fem les coses bé, el Nàstic serà un equip difícil de batre”, va comentar el tècnic de Sant Pol, que no vol fer volar coloms després d’un gran partit contra el Barça: “Hem fet les coses bé i a un partit pot passar qualsevol cosa. Si ho fas bé, es pot guanyar contra qualsevol equip.”

El Nàstic afronta la recta final de la preparació amb un partit dimecres (contra el Saragossa) i un altre dissabte (contra el Castelló).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)