2a divisió FEF

Derrota del Llagostera en el retorn a casa

Pretemporada. El conjunt dirigit per Òscar Álvarez va perdre contra el Cornellà, que en va fer prou amb un gol de Fall en la segona meitat (68’)

LLAGOSTERA 0 CORNELLÀ 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Fuster, Viale, Esteban, Gómez, Carbó, Pitu, Gavilán, Guichón i Gabarré.També van jugar Ayala, Maynau, Pablo, Moha, Ibra, Chele, Flere, Mateu, Abel i TarrenchsCORNELLÀ:Ramón, Montoro, Ricard, Borja, Maureta, Gómez, Cortés, Batista, Gallego, Marc Caballé i Sascha. També van jugar Edgar, Valentín, Fall, Pere, Gibert, Pep Caballé, Gao i Álvaro, Coke i Damià.GOLS:0-1 (68’) Fall.

Després de tres anys a Palamós el Llagostera va tornar al municipal llagosterenc, que aquesta temporada tornarà a ser escenari dels partits com a locals dels gironins a segona B. El conjunt dirigit per Òscar Álvarez va tornar a casa amb una derrota contra el Cornellà en un partit que no es va decidir fins la segona meitat amb un gol del visitant Fall (68’). D’aquesta manera, el Llagostera va encaixar la primera derrota de la pretemporada, ja que anteriorment els llagosterencs havien comptat els partits per victòries (3-0 contra el Figueres, 1-2 amb el Júpiter en la primera eliminatòria de la copa Catalunya, i 0-1 contra el Terrassa).

La primera meitat va ser travada i sense gaires ocasions dels dos equips. Viale va estar a punt d’avançar els locals en l’inici del partit amb una rematada de cap en la sortida d’un córner, però a poc a poc el matx es va anar diluint i es va arribar al descans amb un empat a zero en el marcador que ho deixava tot obert de cara a la represa.

La segona meitat va començar amb una gran ocasió de Manu Gavilán, que va estar a punt de fer l’1-0 després d’una bona assistència de Maynau. I del possible 1-0 es va passar al 0-1 en pocs minuts, quan Fall va marcar per al Cornellà definint des del punt de penal després d’un servei de banda (68’). A partir del gol el Llagostera va insistir tot buscant l’empat, però ahir la pilota no va voler entrar i el partit va finalitzar sense més variacions en el marcador.

Tot i la derrota, el partit va servir per fer diferents provatures i perquè poguessin debutar Facundo Guichón i Esteban Muñoz, fitxats fa pocs dies. El Llagostera jugarà el pròxim partit amistós dimecres al camp de l’Hospitalet (20 h), abans de rebre el Peralada el dissabte 12 (20 h).

ES TRENCA LA RATXA

1a
derrota
en la pretemporada del Llagostera, que fins ara acumulava tres victòries
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)