Girona

Girona

Pretemporada

L’ajuda del Peralada, benvinguda i efectiva

Pas endavant. Els joves jugadors del filial que estan participant en la pretemporada del Girona han demostrat un gran nivell competitiu, tant en defensa com en atac (han marcat 3 dels 5 gols de l’equip)

La pretemporada sempre és una època d’oportunitats per als joves jugadors que es volen donar a conèixer. En el cas del Girona, el primer equip ha comptat fins ara amb la participació de vuit futbolistes cridats a tenir un paper important aquesta temporada en el filial, el Peralada-Girona B (2a divisió B). Cinc d’ells ja van participar l’estada de vuit dies que els de Pablo Machín van fer a Manchester (Cesc Clotet, Sergi Álamo, els uruguaians Andrés Romero i Maxi Villa i el porter José Aurelio Suárez, que serà el tercer porter del Girona), mentre que en la tornada a terres gironines es van incorporar a la dinàmica de grup Bambo Diaby, Kévin Soni i Yhoan Andzouana. En espera que la direcció esportiva concreti la resta de fitxatges que falten, tots vuit futbolistes han contribuït a reforçar i apujar el nivell en els entrenaments i partits amistosos del primer equip i, a més, ho han fet amb nota. Tant en defensa com en atac, i és que els jugadors del Peralada han marcat tres dels cinc gols que ha fet el Girona en la pretemporada (Andrés, Soni i Andzouana han estat els golejadors).

Per confiar-hi

Les bones actuacions en aquestes setmanes de preparació han provocat que Pablo Machín hagi quedat molt satisfet del rendiment dels joves futbolistes del filial, així que no és descartable que algun d’ells pugui tenir alguna oportunitat amb el primer equip durant la temporada, especialment en les primeres jornades de lliga abans no es tanqui la plantilla i els fitxatges estiguin completament acoblats a l’equip. En aquest sentit, dels vuit jugadors del Peralada que han fet la pretemporada només dos no tenen el passaport comunitari, Andrés Romero i Kévin Soni, tot i que aquest últim sí que podria jugar per la seva condició de Cotonou. Cal recordar que a primera divisió es poden tenir a tres jugadors extracomunitaris i el Girona actualment en té a dos amb nòmina, el brasiler Douglas Luiz i el colombià Marlos Moreno –el porter Yassine Bounou té passaport canadenc.

En tot cas, el Girona sembla que té les espatlles molt ben cobertes pel que fa als joves futbolistes que van empenyent amb força des de sota. Present i futur per al club de Montilivi.

Andrés Romero 5 partits
228 minuts i 1 gol
Bambo Diaby 3
135 minuts
Sergi Álamo 3
135 minuts
Maxi Villa 3
115 minuts
Kévin Soni 3
135 minuts i 1 gol
Yhoan Andzouana 2
74 minuts i 1 gol
José Aurelio Suárez 2
103 minuts
Cesc Clotet 2
123 minuts No es compta el partit a porta tancada contra el Huddersfield, del qual no es tenen dades més enllà del resultat (derrota per 1-0 dels gironins) Van viatjar a l’estada a Manchester Cesc Clotet, Sergi Álamo, Andrés Romero i Maxi Villa, a més del porter José Aurelio Suárez. En la tornada a Girona s’han integrat al grup Bambo Diaby, Kévin Soni i Yhoan Andzouana.

NECESSARIS

En espera de més fitxatges, han apujat el nivell en entrenaments i partits amistosos

ELS GOLEJADORS

Andzouana, Soni i Andrés han marcat un gol cadascun en la pretemporada

EL PREMI GRAN

Si ho cregués convenient, Machín podria utilitzar algun dels joves jugadors en la lliga
Andrés i Soni son els únics sense passaport, però el segon podria jugar com a Cotonou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)