Girona

Continua l’espera per Marc Muniesa

Mercat. El Girona continua sense desencallar l’arribada del central, ja que l’Stoke City encara no té el seu relleu: Martins Indi (Porto)

L’arribada de Marc Muniesa al Girona s’està allargant més del compte. El club gironí fa moltes setmanes que està negociant una operació que semblava imminent, ja que l’acord amb el central lloretenc és total –ha passat satisfactòriament la revisió mèdica i ha passat per les oficines de Montilivi–, però el club que té la propietat del jugador, l’Stoke City, està demorant més del compte l’acord per a la cessió del defensa. El principal problema és que el club anglès no vol desprendre’s de Muniesa fins que no tingui del tot lligat el que ha de ser el seu relleu dins l’equip, el jugador del Porto Bruno Martins Indi, un moviment que també s’hauria de desencallar en les pròximes hores –al central nascut a Portugal i nacionalitzat holandès li han sortit més candidats els últims dies.

En tot cas, si no hi ha cap daltabaix d’última hora, Muniesa jugarà el curs vinent al Girona, club que ha hagut de variar la idea inicial de presentar el jugador avui al matí abans de jugar l’amistós contra l’Olot.

LA IDEA INICIAL

Muniesa havia de ser presentat avui abans de jugar contra l’Olot, però no serà possible
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)