Reus

Cámara busca rodatge

Reus. Després de la irrupció que va tenir en categoria juvenil, l’atacant busca els minuts que no ha tingut l’últim curs a Girona

La vuitena incorporació en aquest mercat d’estiu del Reus conserva tanta qualitat com discontinuïtat en l’última temporada. Juan Cámara arriba a la capital del Baix Camp per tornar a lluir les habilitats que el van dur a debutar a segona divisió quan tenia 17 anys i que el van fer afermar-se (33 partits i 6 gols) a segona B quan en tenia 18. La seva irrupció, la que va fer que fitxés pel Barça i que acabés debutant a la Champions League amb el primer equip, va quedar frenada en sec el curs passat després d’una temporada al Girona en què només va disputar tres partits.

“Vaig escollir el Reus perquè era la millor opció; vull ser feliç aquí. Vull jugar al màxim i ajudar l’equip en tot el que necessiti”, va dir l’extrem andalús en la seva presentació. La felicitat anirà en consonància amb les oportunitats que pugui tenir el jugador de 22 anys en l’onze roig-i-negre i a favor seu juga la polivalència que ha demostrat al llarg de la seva carrera tot i ser un jugador especialitzat en el flanc esquerre de l’atac. “La meva posició la decidirà l’entrenador. Intentaré adaptar-me al màxim a qualsevol sistema; el 4-3-3 és un bon sistema però serà una decisió del tècnic”, va dir el jugador. “És un jugador de banda que ha fet 26 gols en el seu màxim nivell”, va afirmar el director esportiu roig-i-negre Sergi Parés, satisfet amb la incorporació.

LES REACCIONS

La meva posició la decidirà l’entrenador. Intentaré adaptar-me al màxim a qualsevol sistema, però serà una decisió del tècnic
Vull ser feliç aquí. Vull jugar el màxim de minuts possible i ajudar l’equip en tot el que necessiti
Juan Cámara
atacant del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)