Nàstic

futbol

nàstic

Adaptacions en la defensa

Nàstic. Arran de la falta d’un relleu per a Kakabadze, l’entrenador Lluís Carreras està optant per col·locar un central, Suzuki, o fins i tot canviar el sistema per jugar amb tres centrals

El fet que el Nàstic no pugui disposar d’un relleu en el lateral dret està obligant Lluís Carreras a haver de buscar solucions. La lesió muscular de Pol Valentín ha deixat Otar Kakabadze com a únic lateral dret pur en la plantilla i el tècnic ha hagut de reconvertir Suzuki o provar un altre sistema per solucionar aquest dèficit.

“Tenim laterals drets però com que Pol [Valentín] està lesionat no vull carregar Kakabadze amb massa minuts i hem de repartir-los”, va admetre recentment l’entrenador de Sant Pol de Mar. “Si perdéssim Kakabadze ens quedaríem sense un lateral dret pur, amb la qual cosa esperem que Pol es recuperi i mentrestant farem proves. A més, Suzuki ho pot fer bé”, va admetre. Contra el Saragossa, a més, Carreras va provar un sistema amb tres centrals i dos pivots que va posar fi de soca-rel al problema del lateral. “És important que tinguem un equip polivalent i que pugui haver-hi variacions dins d’un mateix partit sense necessitat de canviar els jugadors”, va reflexionar el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)