2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

La pretemporada més difícil

2a divisió B. Arnau Sala ha preparat l’estrena a la categoria amb els grans inconvenients de no disposar dels nous fitxatges, que han estat amb el Girona, i no tenir la plantilla definida

La pretemporada del Peralada no es pot definir millor que com ho fa el director esportiu, Ivan Hammouch: “Estem treballant en unes circumstàncies que no ens agraden perquè hem tingut jugadors amb el primer equip, tenim joves que venen del juvenil que encara no sabem què farem amb ells i hi ha algun jugador que no continuarà que segueix amb nosaltres. Està sent tot complicat i queda una setmana perquè comenci la lliga.” I és que el conjunt xampanyer ha viscut de primera mà què vol dir ser un filial i no ha pogut realitzar pràcticament cap entrenament ni cap partit amb la plantilla al complet fins ara, quan el Girona ha alliberat ja els seus jugadors perquè disposa de més efectius.

El tècnic Arnau Sala, el principal afectat, no pot extreure gaires conclusions positives d’aquestes setmanes de treball. “No està sent gens fàcil i la pretemporada no és bona, però al final només serveix per posar els jugadors en forma i això ja ho han fet tots, i fins i tot potser millor perquè estan amb un primera i no un segona B”, valora el tècnic, que de totes maneres assumeix el que s’ha viscut amb normalitat. “Al final aquests jugadors pertanyen al Girona i els han fet un servei, ho donem per bo. Érem conscients des del primer dia que tot estaria condicionat pel primer equip, perquè és el cost de ser un filial, que té molts avantatges, i ens hem d’adaptar a tot. No servirà com a excusa”, assegura el de Sant Fruitós de Bages.

L’adaptació a la categoria i al nou equip s’haurà de fer a correcuita i és que al Peralada ja li queda només un amistós (dimarts a Roses) en què podrà disposar per segona vegada –la primera va ser ahir a Llagostera– amb la plantilla al complet. “Serà un inici difícil, però ho haurem de compensar amb il·lusió”, valora Sala.

Enrocats en les sortides

Per si no poder comptar amb els jugadors que han estat amb el Girona no era prou complicació, el Peralada també ha estat condicionat aquesta pretemporada per les dificultats de donar sortida a alguns jugadors, i és que la segona divisió B és una categoria llaminera. “Quan vam acabar el play-off pocs volien seguir, però amb l’ascens tothom es volia quedar. El club ha actuat de la millor manera possible, parlant amb els jugadors amb qui no es compta i buscant una solució, però està costant més del compte”, analitza Hammouch. Un dels que sortirà segur serà el porter Richi Paz, que resoldrà un dels problemes de la porteria –Gianni es quedarà segur per competir amb Suárez i Marcelo podria ser el tercer porter–. Richi no serà l’únic que marxarà, i és que els xampanyers esperen trobar una sortida a jugadors de l’equip com Estellés i algun altre que “per perfil futbolístic o per edat no haurien d’estar a l’equip”. L’altra tasca pendent és decidir sobre els que venen del Girona juvenil.

Un o dos fitxatges més

Un cop se solucionin les sortides es podrà treballar per fer els últims retocs a la plantilla, i pel que valora la direcció esportiva el més normal seria incorporar un mig i un jugador més ofensiu.

LES VALORACIONS

La pretemporada no està sent gens fàcil i no està sent bona, però al final només serveix per posar els jugadors en forma
És el cost de ser un filial i ens hi hem d’adaptar. No ho farem servir com a excusa
Arnau Sala
entrenador del peralada
Estem treballant en circumstàncies que no ens agraden. És complicat i queda una setmana
Ivan Hammouch
director esportiu del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)