2a divisió FEF

El Castelldefels, campió

Amistosos. Els mariners es van endur la Copa Baix Llobregat als penals, mentre que el Lleida va sortir escaldat del seu duel contra el Saragossa B. El Llagostera i el Peralada van empatar

El Castelldefels es va endur la tercera edició de la Copa Baix Llobregat després d’imposar-se en el triangular final a al Viladecans i el Santfeliuenc. Després de l’empat a 0 en els dos primers minipartits, els de Miki Carrillo es van endur el títol després de vèncer al Santfe en la tanda de penals. En els 45 minuts de joc, els mariners s’havien avançat gràcies al gol d’Uroz, però Patxi va fer l’empat uns minuts després. Com que els tres duels havien acabat en empat, el títol es va haver de decidir des dels onze metres i el Castelldefels en va sortir vencedor (7-8). Abans, en el triangular pel 9è, 8è i 7è lloc, el Sant Ildefons es va imposar al Prat i la Unificació Bellvitge, mentre que el Cornellà va fer el mateix davant el Gavà i el Santboià en la lluita per la quarta posició.

Pel que fa a la resta dels partits amistosos de la jornada, el Lleida va caure amb contundència al camp del Saragossa B (3-1): Enric Bosch va maquillar un resultat que era de 3-0 just a l’inici del segon temps. Els altres dos equips de segona divisió B que van jugar ahir, el Llagostera i el Peralada-Girona B, es van enfrontar entre ells en un duel força entretingut que va acabar 1-1.

Reus B-Castelló B 6-1