Nàstic

Nàstic

Pretemporada

La pitjor cara per tancar la pretemporada

Nàstic. El conjunt tarragoní cau derrotat contra el Castelló, de tercera divisió, en un partit resolt a la segona meitat. Els grana no van repetir la bona imatge mostrada contra el Saragossa

castelló 2 nàstic 0

CASTELLÓ:Zagalá (Unanua, 90’), Luismi (Quico, 90’), Ferreres (Racero, 90’), Henrique, Arturo (Jordi Pitarch, 90), Forner (Guinot, 80’), Serra (Pedra, 80’), Marenyà (Nico, 68’), Cubillas (Rubén Fonte, 72’), Sales (Zarzo, 68’) i Juanjo (Rubio, 68’).NÀSTIC:Dimitrievski (Perales, 61’), Kakabadze (Roger, 46’), Javi Jiménez, Xavi Molina (Suzuki, 46’), Delgado (Tete, 46’), Emaná (Manu Barreiro, 61’), Juan Muñiz (Carlos García, 46’), Maikel Mesa (Sandro, 46’), Carlos Blanco, Perone (Álvaro Bustos, 46’) i Tejera (Rayco, 46’).GOLS:1-0 (65’) Cubillas. 2-0 (90’) Rubén Fonte.ÀRBITRE:Bueno Miralles.T.G.:Als locals Arturo i Luismi.

Després de les bones sensacions que va mostrar el conjunt de Lluís Carreras en el partit contra el Saragossa, el Nàstic va mostrar una pitjor imatge en la seva visita al camp del Castelló. Els grana no van fer un bon partit i van tancar la pretemporada amb una derrota per 2-0 contra un equip de tercera divisió.

Imposant la lògica, el Nàstic va tenir el control de la pilota ja des de l’inici, però amb un Castelló molt ben replegat, els de Carreras no van trobar la manera de fer mal al seu rival. El cert és que en el minut 6, Delgado va tenir la primera oportunitat visitant, i Kakabadze i Juan Muñiz també hi van poder dir la seva uns minuts més tard, però sense patir en excés i sentint-se còmode sobre el terreny de joc, el conjunt local, que es presentava davant la seva afició, també va gaudir d’alguna bona aproximació. La millor ocasió d’aquest primer temps, però, la va tenir Emaná just abans del descans; la gran resposta del porter Zagalá a la rematada des de l’interior de l’àrea petita del davanter camerunès va evitar el 0-1.

En la represa, el partit va seguir un guió similar, amb el Nàstic controlant la possessió de la pilota i el Castelló esperant la seva oportunitat en el contracop. I el premi a la resistència va arribar en el 65’, quan Cubillas va rematar a gol una bona jugada per la banda esquerra. Amb l’1-0, els grana van intentar tímidament buscar el gol de l’empat, però el reguitzell de canvis i les constants interrupcions van dificultar l’empresa tarragonina. Fins que en l’afegit, Fonte va fer el 2-0 definitiu.

Juanmi Carrión, cedit al Linense

Just acabat el partit a Castàlia, l’entitat grana va anunciar l’acord per la cessió de Juanmi Carrión al Linense, de segona divisió B. El futbolista, que va arribar aquest estiu a Tarragona i va firmar un contracte per quatre temporades, buscarà minuts per continuar progressant en el conjunt andalús del grup IV de la divisió de bronze, una fórmula que ja estava prevista quan el jove lateral esquerre, que a finals de mes farà 20 anys, va arribar al club procedent del Sevilla C.