Girona

futbol

girona

El City ja és a Girona

Allotjats. Els de Pep Guardiola van arribar ahir al PGA de Caldes, on s’estaran quatre dies coincidint amb el trofeu Costa Brava de dimarts

L’expedició del Manchester City va arribar ahir a la tarda amb un vol directe a Girona i es va desplaçar a l’hotel del PGA de Caldes de Malavella, on l’equip s’allotjarà l’equip aquests quatre dies d’estada que farà a terres gironines per poder acabar de preparar un equip que ha fet la pretemporada sense molts efectius que han jugat compromisos internacionals aquest estiu. Per això avui l’equip anglès ja s’entrenarà al matí a Riudarenes, al camp on habitualment ho fa el Girona.

Sens dubte el gran atractiu d’aquesta estada serà dimarts, quan els de Pep Guardiola visitin Montilivi per disputar el trofeu Costa Brava (18 h) en el que serà l’últim test per als blanc-i-vermells i que servirà per estrenar les reformes que s’han fet aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)